Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Ajax – Real Madrid Champions League 13.02.2019

Publicat

pe

Real Madrid vs Sociedad, Casemiro, Ramos

Ajax este o echipă greu de citit, poate câștiga împotriva oricui, dar la fel de ușor poate și pierde. Real Madrid s-a trezit la realitate exact când trebuia.

„Lăncierii” au următoarele rezultate în ultimele cinci partide oficiale, egal cu Heerenveen în campionat (4-4), victorie cu Heerenveen în cupă (3-1), înfrângere cu Feyenoord (2-6), victorie cu Venlo (6-0), înfrângere cu Hercales (0-1), aceștia sărind din lac în puț de fiecare dată.

Fără doar șipoate că Ajax o să atace în acest joc, alt fotbal nu știu a juca tinerii fotbaliști olandezi, însă o întrebare rămâne, vor putea scoate și un rezultat bun?!


Pariul nostru gratuit pentru Ajax – Real Madrid. 2 @ 1,97


Ponturi pariuri Ajax – Real Madrid Champions League 13.02.2019

Și pentru că, Realul este întro creștere evidentă de formă. Madrilenii au pierdut un singur meci din ultimele zece, în rest având opt victorii și un rezultat de egalitate. Acest duel, reprezintă un clasic al Champions League, în ultimele opt înfruntări directe nu s-a consemnat vreun rezultat de egalitate între cele două combatante, Realul s-a impus în șase, iar Ajax în două dintre aceste dueluri.

Ponturi pariuri Ajax – Real Madrid Champions League 13.02.2019

În șase dintre meciuri, doar o echipă a marcat, iar în ultimele două s-a consemnat „GG„-ul”. Fiind o dublă manșă, Realul pleacă favorită certă, experiența jucătorilor madrileni fiind net superioară Ajaxului. Olandezii au marcat în absolut toate meciurile pe care le-au disputat acasă în acest sezon, pe propriul teren. Real Madrid a marcat în ultimele patru deplasări consecutive, chiar dacă două dintre acestea au fost la marile rivale: Atleti și Barcelona. La ultimele trei deplasări de la Amsterdam, Realul a marcat de cel puțin trei ori per partidă.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii