Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Al Ahly – Bayern (8 februarie 2021). Cotă 1,92 pentru o echipă a nemţilor care nu forţează

Ponturi pariuri Al Ahly – Bayern (8 februarie 2021). Unul dintre cele mai scurte turnee internaţionale intercluburi şi singurul sub egida FIFA, Campionatul Mondial al Cluburilor, trebuie să îşi decidă ultima finalistă. De la 20:00, egiptenii de la Al Ahly încearcă marea surpriză în faţa lui Bayern Munchen, pentru un loc în finala cu Tigres.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Egiptenii, campionii Africii

Ponturi pariuri Al Ahly – Bayern (8 februarie 2021). Al Ahly a intrat în competiţie în faza sferturilor, unde a trecut de Al Duhail, cu scorul de 1-0, formaţia care eliminase Auckland City, după ce neozeelandezii nu s-au putut prezenta la competiţie din cauza regulilor anti-COVID din ţara lor. Al Ahly s-a calificat la Campionatul Mondial al Cluburilor după câştigarea Ligii Campionilor Africii, într-o finală cu rivala conaţională Zamalek.

Bayern nu are rival

Ponturi pariuri Al Ahly – Bayern (8 februarie 2021). Bayern Munchen, campioana Germaniei şi a Europei, se pregăteşte să devină campioana lumii. Nemţii sunt favoriţii fără dubiu ai unei competiţii în care, valoric, nu au rival. Totuşi, ne aşteptăm ca băieţii lui Hansi Flick să nu meargă cu motoarele turate la maxim şi să joace lejer, cu gândul la meciurile mai grele din campionat şi Liga Campionilor. „Sub 3,5 goluri” are cota 1,92.

Ponturi pariuri Al Ahly – Bayern (8 februarie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Al Ahly – Bayern (8 februarie 2021). Despre meciuri directe nu se poate vorbi, în afara unui amical din 2012, câştigat de Bayern cu 2-1. Putem aduce în discuţie, însă, ambiţia celor două formaţii. E clar că egiptenii vor da totul în tentativa de a produce o surpriză imensă, dar întrebarea care se pune este dacă ambiţia e suficientă pentru a suplini valoarea. Nemţii sunt valoroşi, una dintre cele mai bune formaţii din lume, o selecţie de jucători de superclasă. Dar e foarte posibil ca unii dintre ei să nu apară pe teren, Hansi Flick putând menaja unele dintre starurile sale. Puteţi încerca şi:

  • 1,42 – cota pentru „2 pauză / 2 final”
  • 1,67 – cota pentru „nu marchează ambele”
  • 1,72 – cota pentru „nu înscrie Al Ahly”
+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare