Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Alcaraz – Shapovalov. Ibericul, mare favorit

Ziua pe Philippe Chatrier se încheie cu duelul Alcaraz – Shapovalov, din cadrul rundei a treia pe tabloul masculin. Partida va începe după ora 21:30, ora României.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Alcaraz s-a încălzit în primele două runde

Carlos Alcaraz nu a avut probleme în primele două runde la Roland Garros. Spaniolul a cedat un singur set, dar victoriile au fost extrem de categorice.

Spaniolul i-a învins pe Cobolli și Daniel în primele runde, dar primul adversar puternic vine în turul trei. Însă Carlitos vrea să facă spectacol.

Parcurs bun și pentru canadian

Denis Shapovalov a jucat și el bine în primele tururi la turneul din Franța. Chiar dacă înainte de Roland Garros canadianul nu a arătat un joc bun, Denis a ridicat ritmul în capitala Franței.

E drept, au fost victorii muncite, 3-2 cu Nakashima și 3-1 cu Arnaldi, ambii jucători buni. Testul suprem va fi contra liderul mondial și principalului favorit de la Roland Garros.

Cotă de 1,57 la Alcaraz – Shapovalov

Carlos Alcaraz e mare favorit înaintea acestui duel și singura problemă care se pune e doar cea a scorului. Shapovalov va încerca să țină ritmul cu liderul mondial, dar diferența de valoare, dar și de formă își vor spune cuvântul. Alcaraz excelează la capitolul retur și va trimite multe servicii înapoi. Shapovalov are nevoie cât mai mult de prima minge, dar tot va fi greu. Vom miza pe succesul spaniolului și maxim 32 de game-uri disputate!

Ponturi pariuri Alcaraz - Shapovalov

Ponturi pariuri Alcaraz – Shapovalov

 

Agenții autorizate