Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Alcaraz – Tsitsipas. Spaniolul, gata de o nouă demonstrație de forță

Al doilea sfert de finală de la Roland Garros oferă un super duel, Alcaraz – Tsitsipas. Partida este programată ultima a zilei de marți, 6 iunie, pe Philippe Chatrier și va începe după după ora 21:30. 

Alcaraz, imperial în ultima partidă

Carlos Alcaraz  a jucat foarte bine în primele runde ale ediției din acest an de la Roland Garros. Spaniolul a ridicat însă nivelul foarte mult în ultimele două partide.

Și în special în meciul cu Lorenzo Musetti, din optimi. Când liderul mondial l-a surclasat pe italian, care la rândul său jucase foarte bine în la acea partidă. Meciul cu Tsitsipas se anunță, teoretic, mai greu, dar spaniolul e on-fire!

Grecul și el la un nivel ridicat

Stefanos Tsitsipas a jucat și el foarte bine în primele patru meciuri. E adevărat că nici adversarii nu au fost cei mai buni, dar și jocul elenului a făcut ca jucătorii eliminați să pară mici în fața grecului.

Un singur set cedat de Stefanos, care va avea cel mai greu test în sferturi. În fața principalului favorit și liderului mondial. Tsitsipas caută revanșă după finala pierdută de la Barcelona, dar misiunea va fi și de această dată extrem de grea.

Cotă de 1,53 la Alcaraz – Tsitsipas

Carlos Alcaraz pleacă mare favorit și în partida din sferturi. Adversarul e de această dată unul pe măsură, dar la ce joc a etalat spaniolul, liderul mondial poate avansa în semifinale fără prea mari emoții. Credem că ibericul va etala un nou tenis solid și se va impune la cel puțin 5 game-uri diferență.

Ponturi pariuri Alcaraz - Tsitsipas

Ponturi pariuri Alcaraz – Tsitsipas

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate