Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Alex de Minaur – Andrey Rublev. Rusul e în mare formă

Ediția din acest an de la Paris Bercy a oferit multe meciuri interesante. Așa cum e și disputa Alex de Minaur – Andrey Rublev, din cadrul celui de-ai treilea sfert de finală al competiției din capitala Franței. Partida este programată vineri, 3 noiembrie, pe Central, cu începere după ora 21:30, ora României. 

Parcurs muncit pentru australian

Alex de Minaur a jucat bine la ediția din acest de la Paris Bercy. Doar că australianul a avut de muncit pentru a ajunge în sferturi. Victorii în trei seturi, cu Murray și Lajovic. În schimb a avut o zi liberă, după ce Sinner a anunțat că nu se mai prezintă la meciul din optimi.

Sportivul de la Antipozi va avea o misiune foarte greu în sferturi, dar Alex are capacitatea de a juca de la egal la egal cu orice jucător din circuit. Nu ar fi exclus să vedem set sau seturi cu prelungiri sau tie-break.

 

 

Rublev nu a cedat set la Paris

Andrey Rublev a jucat și el foarte bine în capitala Franței. După ce a făcut semifinale la Viena, Andrey a continuat forma bună și la ultimul Masters al anului. Victorii fără istoric, cu Nishioka și Van De Zandschulp. Serviciul l-a ajutat din nou mult pe rus, la fel ca și lovitura de dreapta.

Primul adversar serios vine în sferturi, în persoana lui De Minaur. Rublev vrea însă să ajungă măcar până în careul de ași, acolo unde îl va aștepta un alt adversar de top.

Cotă de 1,40 la Alex de Minaur – Andrey Rublev

Se anunță un meci interesant. Australianul poate pune probleme lui Rublev, dar noi credem că rusul joacă mult mai bine la acest moment. Chiar dacă e posibil să vedem meciuri cu set sau seturi cu prelungiri sau tie-break, noi vom miza cu încredere pe victoria rusului. Pariul victorie Rublev are cota de 1,40 în oferta Unibet!

Ponturi pariuri Alex de Minaur - Andrey Rublev

Ponturi pariuri Alex de Minaur – Andrey Rublev

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate