Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Alexei Popyrin – Stan Wawrinka. Elvețianul vrea primul titlu după o pauză de 6 ani

Încheiem săptămână pe zgura din Croația și analizăm confruntarea Alexei Popyrin – Stan Wawrinka, din cadrul finalei de la ATP Umag. Partida este programată duminică, 30 iulie, pe arena  Goran Ivanisevic, cu începere de la ora 21:00, ora României.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Parcurs excelent pentru australian

Alexei Popyrin s-a calificat în cea de-a doua sa finală ATP din carieră. Precedenta a fost în 2021, la Singapore, pe care de altfel sportivul de la Antipozi a câștigat-o. În drumul spre prima sa finală pe zgură din carieră, Popyrin a trecut de câțiva jucători buni, precum Ofner sau Arnaldi.

Dar de departe, cel mai greu adversar va fi în ultimul act. Însă cu moralul la cote maxime, Alexei speră la un nou succes și cel de-al doilea trofeu din carieră.

Wawrinka în prima finală după aproape 4 ani de pauză

Stan Wawrinka a arătat și el un joc bun în Croația. Elvețianul nu a cedat niciun set în drumul spre finală, iar jocul său a fost ca în vremurile bune. Wawa nu a avut cel mai greu parcurs, dar asta nu ia cu nimic din meritele fostului câștigător de la Roland Garros.

În finală, Wawrinka va da peste un jucător cu 14 ani mai tânăr. Și care a fost în mae formă. Însă experiența jucătorului de 38 de ani ar trebui să facă diferența.

Cotă de 1,77 la Alexei Popyrin – Stan Wawrinka

Finala de la Umag se anunță extrem de interesantă. Popyrin a arătat un joc foarte bun, în special în ultimele runde. Wawrinka a fost și el însă la un nivel foarte ridicat, astfel că diferența se va face la detalii. Vom miza pe succesul lui Wawa și cel puțin 19 game-uri disputate.

Ponturi pariuri Alexei Popyrin - Stan Wawrinka

Ponturi pariuri Alexei Popyrin – Stan Wawrinka

Joacă responsabil!

Agenții autorizate