Urmareste-ne

Ponturi Spania

Ponturi pariuri Almeria – Elche (02.05.2023). Pariem pe gazde și câștigăm

Almeria luptă pentru evitarea retrogradării

Almeria și Elche se înfruntă marți, 2 mai, în etapa a 33-a din La Liga. Dacă oaspeții sunt condamnați la retrogradare, fiind pe ultimul loc, la 17 puncte de salvare, în schimb gazdele speră să evite drumul spre Segunda, într-un final încins de sezon.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Almeria luptă pentru evitarea retrogradării

Almeria are parte de un final încins de sezon. Gazdele sunt pe locul 16, cu 33 de puncte, la două lungimi de primul loc retrogradabil. În condițiile în care se știe deja ocupanta ultimului loc din La Liga, pentru evitarea celorlalte două locuri retrogradabile luptă nu mai puțin de șase echipe. Iar Almeria este una dintre ele. Trei înfrângeri și două victorii a bifat Almeria în ultimele cinci etape de campionat, iar acum va încerca să ia toate punctele din confruntarea cu „lanterna roșie” din La Liga. Cele trei eșecuri au venit în meciurile cu Atletico Madrid, Bilbao și Real Madrid (2-4, în ultima etapă). Opt victorii, două remize și șase înfrângeri este bilanțul echipei lui Joan Rubi în cele 16 meciuri jucate pe teren propriu în actuala ediție de campionat.

Elche, „lanterna roșie”, în drum spre Segunda

De partea cealaltă, Elche e deja cu bagajele făcute pentru Segunda. E ultima clasată, la 17 puncte de locul salvator, imposibil de ajuns. În ultima etapă, „lanterna roșie” a obținut abia a treia victorie stagională (din 32 de meciuri), un surprinzător 4-0 cu Rayo Vallecano, echipa de pe locul 9. Un succes care a întrerupt o serie de șase eșecuri în La Liga, în care echipa lui Sebastian Beccacece nu marcase decât un singur gol. Elche s-a impus la ultimele două vizite pe terenul Almeriei, în ianuarie 2020 în Segunda și în ianuarie 2022 în Cupa Regelui. Dar acum lucrurile stau cu totul altfel. Mizăm pe victoria gazdelor, chiar dacă aceasta ar putea fi la limită. „1 solist” are cotă 1.72.

Ponturi pariuri Almeria - Elche (02.05.2023)

Ponturi pariuri Almeria – Elche (02.05.2023)

Alte trei ponturi pariuri Almeria – Elche

  • 1.55 – este cota pentru „Almeria deschide scorul”
  • 2.02 – este cota pentru „1 și peste 1,5 goluri”
  • 2.07 – este cota pentru „2-3 goluri în meci”

 

Agenții autorizate