Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Ponturi pariuri Andorra – Insulele Feroe – Preliminarii CM – 25.03.2017

PONTURI PARIURI ANDORRA – INSULELE FEROE PRELIMINARII CM 25.03.2017. Unul dintre cele mai imprevizibile partide ale serii, intre doua nationale modeste.

PONTURI PARIURI ANDORRA – INSULELE FEROE PRELIMINARII CM 25.03.2017. Andorra si Feroe sunt doua dintre cele mai slabe nationale din Europa, iar de obicei acestea termina pe ultimele pozitii indiferent de grupele din care fac parte. In aceste preliminarii sunt in aceeasi grupa, asa ca una dintre ele nu va mai fi lanterna rosie. La prima vedere, aceasta este nationala statului Insulele Feroe, care are deja patru puncte dupa patru partide, in timp ce Andorra nu a reusit momentan sa ia nici macar unul.

Cel mai tare bonus: primesti 50 RON fara sa depui bani! Fa-ti un cont aici!

PONTURI PARIURI ANDORRA – INSULELE FEROE PRELIMINARII CM 25.03.2017. Andorra se poate lauda in aceste preliminarii cu un singur gol marcat, in fata Elvetiei, si cu 13 primite. A pierdut toate duelurile disputate, cu Letonia (0-1), Portugalia (0-6), Elvetia (1-2) si Ungaria (0-4). Sanele sa ia un punct inainte de terminarea turului le mai are doar din aceasta partida, insa cei din Feroe au demonstrat ca nu sunt usor de invins, asa ca suntem de parere ca Andorra va trece si de aceasta etapa fara sa schimbe cifra 0 din dreptul punctelor.

PONTURI PARIURI ANDORRA – INSULELE FEROE PRELIMINARII CM 25.03.2017. Nationala din Insulele Feroe a inceput foarte bine preliminariile, reusind sa obtina patru puncte dupa doua partide, dupa egalul cu Ungaria si victoria in fata Letoniei. Au urmat meciurile adevarat grele din grupa, 0-6 cu Portugalia si 0-2 cu Elvetia, iar acum are sanse iar sa ia puncte, in fata celei mai slabe echipe din grupa. Bookmakerii au fost generosi si au oferit cota 1.62 pentru 2 solist, asa ca recomandam sa o puneti pe bilet deoarece sansele sa nu fie o victorie a oaspetilor sunt destul de mici.


Pariu gratuit: 2 @ 1.62

  • Deschide AICI contul intr-un minut

  • Pariaza pana la 300 RON pe acest pont

  • Primesti toti banii inapoi daca il pierdem


Sursa foto: www.rte.ie

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate