Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Andrey Rublev – Alexander Zverev. Neamțul nu are calificarea asigurată

Ultimul meci din faza grupelor va fi reprezentat de către disputa Andrey Rublev – Alexander Zverev, din cadrul grupei roșii. Meciul este programat vineri, 17 noiembrie, pe terenul central, cu începere după ora 22:00, ora României.

Rusul e deja eliminat de la Turneul Campionilor

Andrey Rublev nu a reușit să câștige niciun meci în primele două etape. Rusul a cedat în fața compatriotului Daniil Medvedev, 4-6, 2-6, iar în fața lui Alcaraz tot în două seturi s-a înclinat. 5-7, 2-6. Chiar dacă a pierdut primele două partide, rusul vrea să iasă cu fruntea sus din competiție.

Andrey va da peste Zverev, cel pe care l-a învins cu 3 săptămâni în urmă, la Viena. Doar că acum contextul va fi diferit. Dar nu e deloc exclus să vedem un meci de trei seturi!

 

 

Zverev poate fi ajutat și de Medvedev pentru un loc în semifinale

Alexander Zverev a câștigat primul meci de la ATP Finals, 6-7, 6-3, 6-4 contra lui Alcaraz. Dar neamțul s-a înclinat contra lui Medvedev. Iar pentru calificarea în semifinale, Sascha are nevoie de victorie. Însă Meddy poate să-i dea o mână de ajutor dacă se impune în prima partidă a zilei, contra lui Alcaraz.

Zverev a fost top la serviciu, atât cu Alcaraz, cât și cu Medvedev. Iar dacă va fi la același nivel și cu Rublev, atunci victoria nu ar trebui ratată.

Cotă de 1,67 la Andrey Rublev – Alexander Zverev

Fără nicio miză, Rublev va încerca să joace la un nivel ridicat și să bifeze primul punct. Dar Zverev e capacitat la maxim și nici nu concepe să rateze victoria. Asta în caz că nu e deja calificat la ora meciului. Noi avem încredere în Sascha și vom miza pe victoria sa. Pariul victorie Zverev are cota 1,67 în oferta Unibet!

Ponturi pariuri Andrey Rublev - Alexander Zverev

Ponturi pariuri Andrey Rublev – Alexander Zverev

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate