Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Andrey Rublev – Novak Djokovic. Un nou succes ușor pentru Nole?

Unul din meciurile interesante din sferturile de finală de pe tabloul masculin de la Wimbledon e disputa Andrey Rublev – Novak Djokovic. Partida este programată marți, 11 iulie, pe Central, cu începere după ora 17:00, ora României.

Rublev, în premieră în sferturile de finală la Wimbledon

Andrey Rublev a jucat bine în acest an pe iarbă. Iar rusul a obținut rezultate foarte bune. După finala de la Halle, ATP 500, numărul 7 mondial a ajuns în premieră în sferturile de finală la All England Club. Iar calificarea în ultimii 8 jucători a venit după o revanșă chiar în fața lui Bublik. Cel care îl învingea pe rus în ultimul act la Halle.

Adversarul din sferturi e însă cel mai greu oponent, Novak Djokovic. Chiar dacă nu a mișcat în ultima confruntare directă, rusul speră acum să iasă cu fruntea sus din confruntarea contra lui Nole.

Calificare muncită pentru Djokovic

Novak Djokovic rămâne principalul favorit la cucerirea titlului la Wimbledon. Deși jocul său nu a strălucit, ca în alți ani, sârbul e la trei meciuri distanță de al 8-lea titlu pe iarba de la Londra. Iar când când zicem de strălucirea tenisului lui Nole, ne referim la faptul că sârbul nu și-a dominat autoritar adversarii.

Ultimul meci, cel contra lui Hurkacz a fost și cel mai greu. E drept, polonezul a fost fantastic la serviciu și asta l-a ajutat să țină ritmul cu Nole. Dar după o victorie foarte muncită, Novak abordează cu încredere maximă disputa cu Rublev din sferturi.

Cotă de 1,53 la Andrey Rublev – Novak Djokovic

În mod normal, Nole nu ar trebui să aibă emoții. Rublev va încerca de această dată să țină mai bine ritmul cu sârbul, dar nu vedem ca Djoko să mai aibă probleme. Cel puțin ca în partida cu Hurkacz. Dar pe de altă parte, rusul poate câștiga 12 game-uri sau chiar mai multe, dacă se ajunge în tie-break sau prelungri, într-un set. Motiv pentru care pariem pe victoria lui Djokovic și cel puțin 30 de game-uri disputate.

Ponturi pariuri Andrey Rublev - Novak Djokovic

Ponturi pariuri Andrey Rublev – Novak Djokovic

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate