Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Ponturi pariuri Anglia – Danemarca (7 iulie 2021). Victoria gazdelor, la cotă 1,77

Ponturi pariuri Anglia – Danemarca (7 iulie 2021). Cea de-a doua semifinală de la Euro 2020 se joacă între Anglia şi Danemarca, de la ora 22:00, pe stadionul Wembley din Londra. Italia îşi aşteaptă adversara din ultimul act, iar naţionala Albionului este favorită să ajungă acolo.

Anglia nu a luat nici un gol

Ponturi pariuri Anglia – Danemarca (7 iulie 2021). Anglia nu a pierdut nici un meci de la Euro 2020 şi, mai mult, nu a primit nici măcar un gol în cele 5 meciuri de până acum. În grupe, doi de 1-0 (contra Croaţiei şi Cehiei) şi un 0-0 (cu Scoţia) i-au fost de ajuns pentru a câştiga grupa, iar în optimi a trecut de Germania (2-0) şi în sferturi de Ucraina (4-0). Kane şi Sterling sunt golgheterii echipei, câte 3 reuşite de fiecare.

Danemarca a profitat de traseul uşor

Ponturi pariuri Anglia – Danemarca (7 iulie 2021). Danemarca a început cu un incident ce se putea transforma într-o tragedie. Eriksen a făcut stop cardiac în primul meci, cel cu Finlanda, iar echipa a fost bulversată. Danezii au pierdut cu Finlanda (0-1), apoi cu Belgia (1-2), iar calificarea în optimi a venit graţie unui succes clar cu Rusia (4-1). În fazele eliminatorii, au eliminat Ţara Galilor (4-0) şi Cehia (2-1), niciuna dintre ele, echipe de top. Nordicii au avut un traseu relativ uşor, dar acum întâlnesc una dintre marile favorite. „1 solist” are cota 1,77.

Ponturi pariuri Anglia – Danemarca (7 iulie 2021).

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Anglia – Danemarca (7 iulie 2021). Cele mai recente meciuri directe au decurs în favoarea danezilor. În Liga Naţiunilor, în 2020, Anglia şi Danemarca s-au întâlnit tur-retur. La Copenhaga a fost 0-0, iar pe Wembley, după eliminarea lui Maguire, Eriksen aducea victoria echipei sale printr-un penalty transformat în minutul 35. Aşadar, Danemarca nu pare victimă sigură în faţa englezilor, dar nici formaţia lui Southgate nu mai este echipa de anul trecut. Puteţi încerca şi:

  • 1,85 – cota pentru „1X şi sub 2,5 goluri”
  • 1,93 – cota pentru „Danemarca nu marchează”
  • 2,72 – cota pentru „1 pauză / 1 final”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate