Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri APOEL – Suduva turul I preliminar Liga Campionilor 17.07.2018

Publicat

pe

Ponturi pariuri APOEL – Suduva turul I preliminar Liga Campionilor 17.07.2018. Unul dintre meciurile pe care toată lumea le așteptă este cel dintre APOEl și Suduva.OFERTĂ EXCLUSIVĂ: Înregistrează-te aici la eFortuna și activezi pariul gratuit de 400 lei pentru Cupa Mondială!

vreau400ron

Suduva se califică @ 2.33


Ponturi pariuri APOEL – Suduva turul I preliminar Liga Campionilor 17.07.2018. APOEL este o echipă care ne-a obișnuit cu prezența în Liga Campionilor, iar în urmă cu ceva timp a trecut și de grupe și a mers în primăvara europeană, ceva ce o echipă românească n-a mai reușit de mult în Liga Campionilor.

Ponturi pariuri APOEL – Suduva turul I preliminar Liga Campionilor 17.07.2018. Suduva a reușit să câștige în Lituania cu 3-1, arătând un fotbal mult mai bun decât ciprioții, și reușind o diferență care le poate asigura o calificare istorică în faza următoare.

Ponturi pariuri APOEL – Suduva turul I preliminar Liga Campionilor 17.07.2018

Ponturi pariuri APOEL – Suduva turul I preliminar Liga Campionilor 17.07.2018. Ne așteptăm să vedem un meci foarte interesant, în care APOEL va încerca să întoarcă scorul din tur, însă recomandăm să pariați că Suduva se califică, la o cotă excelentă.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii