Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Argentina – Uruguay (17.11.2023). Bani pe jos pentru pariori

Așteptăm goluri de ambele părți în finala Cupei Mondiale
Argentina

Argentina și Uruguay se înfruntă în etapa a 5-a a calificărilor pentru Cupa Mondială 2026. “Pumele” vor încerca să-și păstreze începutul perfect de campanie, în timp ce oaspeții vor să arate că victoria cu Brazilia, din octombrie, nu a fost o întâmplare. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru partida programată pe La Bombonera din Buenos Aires.

Argentina, victorii pe linie

Campioană mondială în decembrie anul trecut, Argentina este în proces de confirmare a statutului său în cadrul calificărilor pentru următoarea Cupă Mondială care va avea loc în 2026. Într-adevăr, “pumele” sunt bine în fruntea clasamentului, cu deja cinci puncte avans față de principalele urmăritoare, între care și Uruguay. Argentina nu a avut, până acum, rival. Leo Messi și compania au câștigat primele patru meciuri în aceste calificări cu Ecuador (1-0), Boliviei (3-0), Paraguay (1-0) și Peru (2-0), așadar fără să încaseze gol.

Argentina – posibilă formație de start:

Martinez; Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico; Mac Allister, Fernandez, De Paul; Messi, Alvarez, Gonzalez

Uruguay, victorie cu Brazilia, în octombrie

De partea cealaltă, Uruguay nu a impresionat iarna trecută în Qatar, dar asta nu o împiedică să aibă planuri mari pentru ediția din 2026. Deocamdată, debutul în aceste calificări este destul de satisfăcător, deoarece a adunat șapte puncte în primele patru etape. Victorioasă cu Chile (3-1) înainte de a pierde în fața Ecuadorului (1-2), selecționata lui Marcelo Bielsa a obținut un egal bun contra Columbiei (2-2). În cele din urmă, luna trecută, Uruguay a învins Brazilia (2-0) pentru a-și asigura locul 2 în clasament.

Uruguay – posibilă formație de start:

Richet; Nandez, R. Araujo, Caceres, M. Olivera; Ugarte, Valverde; Pellistri, De la Cruz, Rodriguez; Nunez

Argentina nu trebuie să desconsidere pe Uruguay, mai ales după victoria ei impresionantă asupra Braziliei. Campionii mondiali pot fi, însă, considerați favoriți, iar cu Lionel Messi în formă maximă credem că vor obține victoria. Argentina câștigă și peste 1.5 goluri” are cotă 2.01.

Argentina – Uruguay (17.11.2023)

Argentina – Uruguay (17.11.2023)

Alte trei variante

  • 1.57 – este cota pentru “2-4 goluri”
  • 2.05 – este cota pentru “ambele marchează”
  • 2.08 – este cota pentru “peste 2.5 goluri”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate