Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Argentinos Juniors – CA Tigre (12.07.2022). Avem cota care îți aduce profitul!

Argentinos Juniors

Argentinos Juniors și CA Tigre înfruntă în etapa a 7-a din Liga Profesional. Gazdele intră în meci după ce au fost eliminate din Copa Argentina, în timp ce oaspeții sunt fără succes în ultimele cinci partide din campionat. Betmag îți arată cum poți face profit cu 200 de lei investiți.

Argentinos Junior, fără înfrângere pe teren propriu în Liga Profesional

La mijlocul săptămânii trecute, Argentinos Juniors a părăsit Copa Argentina după ce a pierdut, pe teren propriu, 0-1 meciul cu Defensa y Justicia. În prezent, echipa lui Gabriel Milito este pe locul 12, cu 10 puncte, după trei victorii, o remiză și două înfrângeri. Pe teren propriu, Argentinos Juniors este greu de învins, în special, în campionat, unde, până acum, a adunat două succese și o remiză, golaveraj 5-3.

CA Tigre, bilanț dezastruos

De partea cealaltă, CA Tigre este fără victorie în ultimele cinci etape din Liga Profesional. Trei rezultate d egalitate și două înfrângeri a înregistrat echipa lui Diego Martinez în cele mai recente meciuri. În deplasare, CA Tigre nu a învins niciodată pe Argentinos Juniors. În ultimele două meciuri directe, s-au marcat nu mai puțin de nouă goluri. “Argentinos Juniors nu pierde și peste 1.5 goluri” are cotă 1.81.

Alte trei variante

  • 1.87 – este cota pentru “peste 9.5 cornere”
  • 2.05 – este cota pentru “Argentinos Juniors câștigă”
  • 2.06 – este cota pentru “ambele echipe înscriu”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate