Urmareste-ne

PRELIMINARII EURO 2024

Ponturi pariuri Armenia – Țara Galilor (18.11.2023). Faci profit cu oaspeții

Calificată la Mondiale, Țara Galilor încă nu a adunat niciun punct în Liga Națiunilor
Țara Galilor

Armenia și Țara Galilor se înfruntă, sâmbătă, în preliminariile Euro 2024 – Grupa D. După două victorii la rând, oaspeții au soarta calificărilor la turneul final din Germania în propriile mâini. De partea cealaltă, gazdele rămân și ele, în continuare, în cursa pentru locul 2. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Armenia, șanse mici de calificare

Armenia nu s-a calificat niciodată la nicio competiție internațională majoră de la proclamarea independenței sale la începutul anilor 1990. Cel mai probabil, nu va fi nici la Euro 2024. Chiar dacă se află la trei puncte distanță de Țara Galilor și Croația, este nevoie de un joc al rezultatelor pentru ca Armenia să ajungă pe locul 2. Gazdele au oprit motoarele pe finalul campaniei, când au remizat cu Turcia (1-1) și au pierdut cu Croația (0-1). Înfrângerea din octombrie cu Letonia (0-2) a trimis Armenia pe locul 4, cu 7 puncte.

Armenia – posibilă formație de start:

Cancarevic; Calisir, Arutyunyan, Mkrtchyan; Dashyan, Iwu, Spertsyan, Tiknizyan; Briasco, Barseghian; Zelarayan

Țara Galilor e pe val

În ceea ce privește Țara Galilor, șansele de a putea participa la un al treilea turneu final european la rând după calificarile la edițiile din 2016 și 2020 sunt reale. Roș-albii nu trebuie, însă, să facă vreun pas greșit. În prezent, au același număr de puncte ca și Croația (10). Învinsă în iunie de Turcia (0-2), Țara Galilor și-a revenit în septembrie, când a câștigat cu Letonia (2-0). În cele din urmă, luna trecută, a învins pe Gribraltar (4-0) într-o partidă amicală, înainte de a învinge Croția (2-1), o adevărată lovitură, care îi dă dreptul să viseze la calificare.

Țara Galilor – posibilă formație de start:

Ward; Mepham, Rodon, Davies; Roberts, J. James, Ampadu, Williams; Johnson, Wilson; Moore

Țara Galilor are moral ridicat, dar și jucători mai de calitate față de Armenia. În plus, roș-albii vor să răzbune umilința din tur (2-4). Țara Galilor câștigă” are cotă 1.95.

Armenia – Țara Galilor (18.11.2023)

Armenia – Țara Galilor (18.11.2023)

Alte trei variante

  • 1.87 – este cota pentru “gol în ambele reprize”
  • 1.93 – este cota pentru “ambele marchează”
  • 2.14 – este cota pentru “peste 2.5 goluri”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate