Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Arsenal – Chelsea (26 decembrie 2020). Două goluri pentru o cotă de 1,97

Ponturi pariuri Arsenal – Chelsea (26 decembrie 2020). Etapa de Boxing Day, este cea mai importantă şi mai urmărită din fotbalul englez, este spectacolul de Crăciun al microbiştilor din Regat. Iar un regal precum Arsenal – Chelsea ar trebui să contribuie şi mai mult la plăcerea telespectatorilor, pentru că, din păcate, cluburile din Londra nu pot evolua cu fani în tribune. Arsenal – Chelsea începe la 19:30.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Arsenal, aproape de retrogradare

Ponturi pariuri Arsenal – Chelsea (26 decembrie 2020). Arsenal are un sezon de coşmar, iar din pretendentă la locurile de cupe europene a ajuns candidată la retrogradare. „Tunarii” sunt pe locul 15, cu 14 punct din 14 meciuri. Prima poziţie care duce în Championship e cea ocupată de Fulham, cu 10 puncte. Lucrurile merg atât de rău la Arsenal, încât conducerea a început să includă clauze în caz de retrogradare în contractele jucătorilor. În Premier League, gazdele au 7 etape la rând fără victorie, dintre care 5 au fost înfrângeri. Iar în ultimul joc disputat, în Carabao Cup, au pierdut 1-4 cu Manchester City.

Chelsea, al doilea atac din Premier League

Ponturi pariuri Arsenal – Chelsea (26 decembrie 2020). Chelsea stă mult mai bine decât rivala din oraş, dar nici atât de bine pe cât şi-ar fi dorit. E pe locul 5, în ciuda unui sfert de miliard de euro investit în transferuri în această vară. E la 6 puncte de liderul Liverpool şi două de locul secund. „Leii” au pierdut precedentele două deplasări, 0-1 la Everton şi 1-2 la Wolves, dar acum întâlnesc o formaţie în derivă. Chelsea are al doilea atac din campionat, 29 de reuşite, doar Liverpool depăşind-o cu 36. În meciul anterior, Chelsea a trecut cu 3-0 de West Ham, o formaţie mai bine clasată şi mai în formă decât Arsenal. „Peste 1,5 goluri Chelsea” are cota 1,97.

Ponturi pariuri Arsenal – Chelsea (26 decembrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Arsenal – Chelsea (26 decembrie 2020). În ultimele două sezoane, cele două s-au întâlnit de 6 ori. Patru meciuri au fost în campionat: Chelsea a câştigat de două ori (o dată pe teren propriu şi o dată în deplasare), Arsenal s-a impus o dată acasă, iar ultimul meci a fost remiză, 2-2 pe Stamford Bridge. Celelalte două întâlniri au fost cu trofeul pe masă: Chelsea a câştigat Europa League cu 4-1 în 2019, iar Arsenal a cucerit Cupa Angliei în 2020 cu 2-1. Ambele goluri ale „tunarilor” au fost înscrise de Aubameyang, care va lipsi în această seară. Puteţi încerca şi:

  • 1,74 – cota pentru „ambele marchează”
  • 1,94 – cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 2,01 – cota pentru „2 solist”
+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii