Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Arsenal – Crystal Palace, 14 ianuarie 2021. Vezi aici cota profitabilă

Ponturi pariuri Arsenal – Crystal Palace, 14 ianuarie 2021. Vezi aici cota profitabilă! Partida este extrem de importantă pentru tunari, care trec printr-o formă excelentă și care au șanse mari să câștige din nou.

Ponturi pariuri Arsenal – Crystal Palace, 14 ianuarie 2021

Arsenal și-a mai revenit în ultima perioadă și a obținut trei victorii la rând în Premier League, ultima din campionat cu un scor destul de mare, 4-0 la West Brom. Totuși, locul ocupat în clasament nu este unul deloc satisfăcător, în acest moment se află tocmai pe 11 și are de recuperat multe puncte până la ultimul loc de cupă europeană.

Arsenal – Crystal Palace, 14 ianuarie 2021. Vezi aici cota profitabilă

De partea cealaltă, Crystal Palace se află foarte aproape de adversara sa în clasament, între cele două fiind un singur loc diferență, și are doar un punct mai puțin față dde Arsenal. Forma de moment este însă mult mai slabă, oaspeții reușind să câștige o singură dată în ultimele cinci meciuri, în toate competițiile, una dintre înfrângeri fiind celebra 0-7 cu Liverpool.

Arsenal – Crystal Palace 1 pauză / 1 final @ 2,40

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Ponturi pariuri

+ posts

Promotii