Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Arsenal – Manchester City (22 decembrie 2020). Cotă 1,63 pentru o victorie aşteptată

Ponturi pariuri Arsenal – Manchester City (22 decembrie 2020). Sferturile de finală din Cupa Ligii Angliei propun o partidă interesantă între Arsenal, deţinătoarea Cupei Angliei, şi Manchester City, câştigătoarea ultimelor trei ediţii de Cupa Ligii. Fluierul de start se dă la 22:00, iar trupa lui Guardiola proneşte cu prima şansă în faţa unor tunari în criză de rezultate.

Arsenal, aproape de retrogradare

Ponturi pariuri Arsenal – Manchester City (22 decembrie 2020). Arsenal are un start de sezon mult sub aşteptările fanilor, ocupând locul 15 în acest moment, la doar patru puncte peste zona retrogradării. După un început bun pe banca tunarilor, Mikel Arteta nu mai reuşeşte să producă rezultate, pierzând 8 din cele 14 etape de campionat.

City dă semne de revenire

Ponturi pariuri Arsenal – Manchester City (22 decembrie 2020). City nu trece nici ea prin cea mai bună perioadă şi e departe de echipa care domina fotbalul englez în ultimii ani. E pe 8 în campionat, cu 23 de puncte şi un meci mai puţin disputat. Un succes în restanţa respectivă ar aduce-o la un punct de locul secund, ocupat de Leicester. În ultimele săptămâni, elevii lui Guardiola au dat semne de revenire, legând 8 meciuri fără înfrângere în toate competiţiile. „2 solist” are cota 1,63.

Ponturi pariuri Arsenal – Manchester City (22 decembrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Arsenal – Manchester City (22 decembrie 2020). În precedentele 3 sezoane, cele două s-au întâlnit de 8 ori, iar City domină clar cu 7 victorii, faţă de doar una a rivalei. Arsenal s-a impus în semifinala Cupei Angliei de anul trecut, competiţie pe care avea să o şi câştige. Îngrijorător pentru tunari este că au încasat 7 bătai, în 6 dintre ele primind 3 goluri. Mai mult, în 5 rânduri, Arsenal nu a înscris. Puteţi încerca şi:

  • 2,40 – cota pentru „2 pauză / 2 final”
  • 2,49 – cota pentru „Arsenal nu marchează”
  • 2,65 – cota pentru „peste 2,5 goluri Manchester City”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii