Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Arsenal – Man. United 30 ianuarie 2021

Ponturi pariuri Arsenal – Manchester United 30 ianuarie 2021. Tunarii au obținut o victorie importantă la Southampton și acum vor să câștige și în acest duel de foc cu United.

Ponturi pariuri Arsenal – Manchester United 30 ianuarie 2021

  • Arsenal este în creștere de formă, având în ultimele cinci meciuri disputate patru victorii și un egal, mai exact 13 puncte obținute, aproape jumătate din cât reușise să strângă în tot sezonul. Acum, joacă pe ternen propriu cu United, unde ne așteptăm să se apere pentru a obține măcar un punct.

Ponturi pariuri Arsenal – Manchester United 30 ianuarie 2021

  • De partea cealaltă, Manchester United este pe locul doi în clasament, cu 40 de puncte, fiind după marea rivală din oraș, City. Are nevoie de puncte, dar deplasarea se anunță destul de grea.
  • Din acest motiv, ne așteptăm să vedem un meci foarte echilibrat, cota pentru sub 2,5 goluri fiind 2.10.

Arsenal – Manchester United Sub 2,5 goluri @ 2.10

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare