Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Aston Villa – Arsenal (21 iulie 2020). Victoria lui Arsenal dublează banii

Ponturi pariuri Aston Villa – Arsenal (21 iulie 2020). Penultima etapă de Premier League aduce un duel interesant între două formaţii cu obiective diferite. Aston Villa – Arsenal începe la 22:15 şi promite o încrâncenare totală. „Tunarii” au echipa mai bună şi sunt uşor favoriţi.

Villa se pregăteşte de liga secundă

Ponturi pariuri Aston Villa – Arsenal (21 iulie 2020). Aston Villa e foarte aproape să îşi ia la revedere de la Premier League. E prima sub linie, pe locul 18, la 3 puncte în spatele lui Watford. Cu 66 de goluri primite, are cea mai slabă apărare, cu excepţia ultimei clasate Norwich. De la Arsenal a luat mereu bătaie, din 2014 încoace, dar a mai şi lipsit din prima ligă o perioadă. În total, sunt 7 victorii consecutive ale „tunarilor”.

Arsenal are 7 victorii consecutive în directe

Ponturi pariuri Aston Villa – Arsenal (21 iulie 2020). Arsenal are un sezon mult sub aşteptările şi pretenţiile fanilor săi. În acest moment, e pe locul 10, dar o victorie îi poate urca până pe 8. Mai important, un eventual succes îi apropie la 3 puncte de Wolves şi 2 de Tottenham, şi le dă o speranţă mică de a prinde cupele europene. Mai are şi varianta Cupei, unde joacă finala cu Chelsea. „2 solist” are cota 2,02.

Ponturi pariuri Aston Villa – Arsenal (21 iulie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Aston Villa – Arsenal (21 iulie 2020). După cum spuneam, Arsenal a câştigat ultimele 7 directe, marcând de fiecare dată de cel puţin două ori. Aston Villa îşi va juca ultima şansă şi e de aşteptat să facă eforturi mari în atac. Tocmai de aceea vă recomandăm şi:

  • 1,62 este cota pentru „ambele marchează”
  • 1,72 este cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 1,84 este cota pentru „peste 1,5 goluri Arsenal”

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate