Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Ponturi pariuri Aston Villa – Burnley (19.05.2022). Avem cota care îți aduce profitul

Burnley e fără gol marcat în ultimele trei etape
Burnley nu are voie să piardă cu Aston Villa

Aston Villa și Burnley se înfruntă în etapa a 36-a din Premier League. Dacă gazdele sunt liniștite, aproape de jumătatea clasamentului, oaspeții sunt pe poziție care îi trimite în Championship sezonul următor. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Burnley nu are voie să piardă

Burnley intră în meci după o înfrângere, 0-1 pe terenul lui Tottenham. În prezent, echipa lui Mike Jackson este pe pe locul 18, cu un punct mai puțin față de Leeds, dar care are un meci în plus. Cu o remiză, Burnley ar sări pe o poziție care i-ar permite și sezonul viitor să joace în Premier League. Însă, pe teren străin, elevii lui Mike Jackson au înregistrat doar două sccese și șapte remize în 18 partide.

Aston Villa, fără obiectiv în acest final de sezon

De partea cealaltă, Aston Villa a obținut în etapa trecută, pe teren propriu, o remiză, 1-1 cu Crystal Palace. Echipa lui Steven Gerrard este pe locul 14, care nu le oferă emoții cu cupele europene sau cu retrogradarea. O remiză ar fi suficientă pentru Burney să o retrogradeze pe Leeds pe locul 18 înainte de ultima etapă, astfel că oaspeții vor aborda precaut partida în fața unei echipe care nu are niciun obiectiv pe acest final de sezon. “0-2 goluri în meci” are cotă 1.85.

Alte trei variante

  • 1.75 – este cota pentru “egal la pauză sau la final”
  • 1.80 – este cota pentru “Burnley nu pierde meciul”
  • 2.05 – este cota pentru “nu marchează ambele echipe”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate