Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Aston Villa – Liverpool (8 ianuarie 2021). Cotă 2,02 pentru 4 goluri în poarta „juniorilor“

Ponturi pariuri Aston Villa – Liverpool (8 ianuarie 2021). O echipă Aston Villa chinuită de coronavirus, cu titularii intraţi în izolare şi baza de antrenament închisă, înfruntă Liverpool, campioana en-titre şi liderul la zi din Premier League, în runda a treia din Cupa Angliei, de la 21:45.

Villa joacă folosind echipa secundă

Ponturi pariuri Aston Villa – Liverpool (8 ianuarie 2021). E clar pentru oricine că Aston Villa nu porneşte nici măcar cu şansa a doua, ci cu a treia, deşi are un singur adversar. Roata s-a întors, după ce, în decembrie 2019, Liverpool era obligată să joace cu echipa U23 în sferturile Cupei Ligii contra lui Aston Villa, pentru că titularii erau la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Liverpool a păţit la fel şi a pierdut 0-5

Ponturi pariuri Aston Villa – Liverpool (8 ianuarie 2021). Acum, Aston Villa nu poate folosi fotbaliştii de la prima echipă, pentru că a izbucnit un focar de COVID-19. La meciul amintit, din 2019, Villa s-a impus lejer, cu 5-0, odihnindu-şi mulţi titulari de drept. Acum, are şanse mari să trăiască exact ce a păţit Liverpool atunci. „Peste 3,5 goluri Liverpool” are cota 2,02.

Ponturi pariuri Aston Villa – Liverpool (8 ianuarie 2021)

Alte 4 variante

Ponturi pariuri Aston Villa – Liverpool (8 ianuarie 2021). Pe lângă acel 5-0 din Cupa Ligii din 2019, Aston Villa i-a mai provocat o umilinţă lui Liverpool. În etapa a patra din Premier League, s-a impus cu 7-2 în faţa unei echipe a lui Klopp din care nu au lipsit prea multe vedete. Doar Mane şi Alisson nu au fost în primul 11, dintre cei care au postul de titular asigurat. Matip şi Alcantara au lipsit şi ei, iar Henderson a fost păstrat pe bancă. Aşadar, Liverpool are de răzbunat două rezultate ruşinoase. Puteţi încerca şi:

  • 1,43 – cota pentru „2 pauză / 2 final”
  • 1,78 – cota pentru „nu marchează ambele”
  • 1,91 – cota pentru „Liverpool câştigă la zero”
  • 4,10 – cota pentru „nu marchează ambele şi peste 3,5 goluri”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii