Conference League

Ponturi pariuri Aston Villa – Olympiakos (02.05.2024). Goluri pe Villa Park

Aston Villa și Olympiakos se întâlnesc joi, 2 mai, în prima manșă din semifinalele Conference League. Ambele echipe au avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de sferturile de finală: Aston Villa a eliminat-o pe Lille, iar Olympiakos pe Fenerbahce. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru confruntarea de pe Villa Park, programată de la ora 22:00, ora României.

Aston Villa caută drumul spre finala de la Atena

Căpitanul lui Aston Villa, McGinn, intervievat recent, susținea fără ezitare că echipa sa este favorită la câștigarea Conference League. Clubul din Birmingham se pregătește acum să joace prima semifinală europeană după 42 de ani. Nu au lipsit capcanele din calea echipei lui Unai Emery, un antrenor care știe să câștige în Europa, care a făcut-o de patru ori în Europa League cu Sevilla și Villarreal. În sferturile de finală, de exemplu, Aston Villa a avut o perioadă grea.

Împotriva lui Lille, a fost nevoie de un gol al lui Matty Cash la final pentru a evita ceea ce ar fi fost o eliminare dureroasă. La loviturile de departajare, marele protagonist a fost portarul campion mondial cu Argentina, „Dibu” Martinez, care a parat două lovituri ale adversarilor. Aston Villa visează acum să-i succedă pe compatrioții lor, West Ham, în lista de onoare a competiției, dar pentru a obține biletele pentru finala de la Atena trebuie să elimine o echipă greacă. Aston Villa intră în prima manșă după cinci meciuri fără eșec în timp regulamentar.

Olympiakos, evoluție curajoasă în Conference League

De partea cealaltă, și Olympiakos este condusă de un antrenor spaniol, care la fel ca Emery a condus Sevilla la victorie în Europa League (a fost antrenorul andaluzilor în urmă cu un an în finala de la Budapesta împotriva Romei, câștigată la lovituri de departajare). Vorbim despre Jose Luis Mendilibar, recrutat în campionat de clubul roș-alb. Impactul său a fost imediat decisiv: dacă în campionat Olympiakos face o cursă de urmărire, fiind la cinci puncte de liderul AEK, în schimb în Conference League au ajuns pe deplin meritat în careul de ași.

În fazele eliminatorii, grecii au trecut de Ferencvaros, Maccabi Tel Aviv (cu un 6-1 în manșa secundă, în deplasare, după ce au pierdut prima manșă cu 4-1) și de Fenerbahce (învinsă la loviturile de departajare grație paradelor senzaționale ale portarului Tzolakis). Și Olympiakos este neînvinsă în ultimele cinci meciuri oficiale în timp regulamentar și abordează cu optimism confruntarea cu Aston Villa.

Ponturi pariuri Aston Villa – Olympiakos

Aston Villa visează să joace finala competiției, în timp ce în Premier League încearcă să-și consolideze locul 4, fiind cu șapte puncte în fața lui Tottenham, care are însă două meciuri mai puțin. Emery va trebui să se descurce fără Martinez (va intra Olsen în locul său), în timp ce Tielemans este incert din cauza unei probleme inghinale. De partea cealaltă, Mendilibar mizează în schimb pe El Kaabi, care are deja 27 de goluri în acest sezon. Gazdele vor încerca să-și netezească drumul spre finală încă din prima manșă, pentru a evita complicațiile în returul de la Pireu. Aston Villa se prezintă mult mai bine decât adversarii în toate compartimentele, dar nu excludem posibilitatea ca Olympiakos, în virtutea atitudinii lor îndrăznețe și proactive, să poată înscrie măcar un gol. „Peste 0,5 goluri Olympiakos” are cotă 1.72.

Ponturi pariuri Aston Villa – Olympiakos (02.05.2024)

Alte trei ponturi pariuri Aston Villa – Olympiakos

  • 1.40 – este cota pentru „Aston Villa deschide scorul”
  • 1.72 – este cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 1.87 – este cota pentru „ambele marchează”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Share
Published by
Marian Cărăvan

Bilete

  • Ponturi Tenis

Ponturi pariuri Stefanos Tsitsipas – Nicolas Jarry. Produce chilianul surpriza ?!

Turneul din capitala Italiei a ajuns în fazele finale. Mergem mai întâi pe taboul masculin…

18 ore ago
  • Alte competiții

Biletul zilei (16.05.2024). Câștigăm 293 de lei cu două ponturi

Biletul zilei de azi (16.05.2024) vine cu două prognosticuri din Copa Libertadores, faza grupelor. Betmag…

19 ore ago
  • La Liga

Ponturi pariuri Real Sociedad – Valencia (16.05.2024). Bani pe jos pentru pariori

Real Sociedad și Valencia se întâlnesc, joi, în etapa a 36-a din La Liga –…

19 ore ago
  • La Liga

Ponturi pariuri Almeria – Barcelona (16.05.2024). Faci profit cu catalanii

Almeria și Barcelona se întâlnesc, joi, în etapa a 36-a din La Liga. Gazdele sunt…

19 ore ago
  • La Liga

Ponturi pariuri Las Palmas – Betis (16.05.2024). Faci bani cu spaniolii

Las Palmas și Betis se întâlnesc, joi, în etapa a 36-a din La Liga –…

19 ore ago
  • Championship

Ponturi pariuri Leeds – Norwich (16.05.2024). În drum spre Premier League

Leeds și Norwich luptă joi, 16 mai, pentru un loc în finala play-off-ului de promovare…

19 ore ago