Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Astra – FCSB, 22 august 2020. Cota de 2,40 pe care trebuie să o jucaţi

Ponturi pariuri Astra – FCSB, 22 august 2020. Reîncepe Liga 1, iar în prima etapă deja avem parte de o confruntare interesantă între Astra şi FCSB. Fluierul de start se dă la 21:00.

Astra are probleme de efectiv

Ponturi pariuri Astra – FCSB, 22 august 2020. Astra a terminat campionatul trecut pe locul al treilea, după îngheţarea clasamentului, deşi ar mai fi avut de disputat două meciuri, contra Craiovei şi… a FCSB-ului. Astralii au fost surpriza play-off-ului reuşind un parcurs foarte bun. Au pus mari probleme şi au pierdut doar două jocuri, ambele cu 1-2 pe terenurile formaţiilor de pe locurile 1 şi 2, CFR şi Craiova. Pe FCSB a bătut-o cu 3-2, după ce câştigase şi ambele confruntări din sezonul regular. Totuşi, la Giurgiu sunt probleme de efectiv, mulţi străini având concediu prelungit.

FCSB vrea revanşa

Ponturi pariuri Astra – FCSB, 22 august 2020. FCSB ar vrea să uite sezonul trecut. A terminat pe 5, cea mai slabă clasare de la introducerea sistemului cu play-off şi play-out. Bucureştenii s-au impus în Cupă, în schimb, şi vor juca în Europa. Au adus mai mulţi jucători şi, la prima vedere, au rezolvat probleme din atac. Nu a plecat nimeni, iar echipa ar trebui să fie mai bună. „X2 şi peste 1,5 goluri FCSB” are cota 2,40.

Ponturi pariuri Astra – FCSB, 22 august 2020

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Astra – FCSB, 22 august 2020. Astra a fost mereu o echipă surprinzătoare, care a obţinut rezultate foarte bune, deşi situaţia de la club era… incertă. Cu Budescu şi Alibec încă la echipă, giurgiuvenii au arma prin care pot trece de orice apărare. De partea cealaltă, FCSB a adus din nou atacanţi şi nu a rezolvat lipsa de fundaşi.

  • 1,51 este cota pentru „FCSB câştigă oricare dintre reprize”
  • 1,86 este cota pentru „ambele marchează”
  • 2,06 este cota pentru „peste 2,5 goluri”

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate