Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Astra – FCSB Liga 1 Betano 17.03.2019

Publicat

pe

Grup jucători Astra

„Întoarcerea Regelui”. Alibec își înfruntă fosta echipă, acesta vrând să se răzbune pentru toată acea perioadă. FCSB anunță prin vocea antrenorului: „situația este sub control”.Ponturi pariuri Astra – FCSB Liga 1 Betano 17.03.2019

Astra – FCSB. 1x @ 1,67

Să fim serioși, Mihai Teja nu poate avea capacitatea de a antrena o echipă ca și FCSB, un lot de jucători precum cel de la FCSB. Teja a fost un secund excelent toată cariera sa, iar de puțin timp a început și viața de principal. La Gaz Metan, Teja a reușit câteva rezultate pozitive la startul campionatului, însă pe parcurs a scăpat total frâiele echipei din mână. A lăsat un Mediaș în derivă și fără vreo perspectivă bună în viitor.

Pronosticuri fotbal Astra – FCSB Liga 1 Betano 17 martie 2019

La FCSB, Teja pare că a fost numit antrenor doar pentru faptul că este „machedon” ca și patronul. La vremea respectivă s-a și spus o chestie de genul: „Ce acte?! Nu este nevoie de acte între mine și Mihai, îl cunosc pe tatăl lui de mulți ani, familiile noastre se cunosc și se vizitează…”. Dacă un club precum FCSB a ajuns în haosul acesta, atunci ce ne mai miră performanțele antrenorilor ce îl manageriază.

La cum se întâmplă lucrurile în acest moment, FCSB o să aibă mari probleme în a aconta și locul 3. CFR și Craiova se bat cu siguranță la titlu, Viitorul și Astra vor locul trei și au antrenori capabili pentru acest deziderat, iar Sepsi are parte de o echipă și un antrenor cu experiență, iar acest lucru îi poate dăuna FCSB-ului, măcar într-un meci din cele două directe. Astra a făcut cea mai bună achiziție în numirea lui Enache pe banca tehnică, revenirea lui Alibec a fost ca un bonus, iar lotul arată foarte bine în acest moment. Astra poate câștiga fără probleme duelul din această seară.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii