Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Astra – Gaz Metan. Un „solist” curajos, pentru o cotă 2,40

Ponturi pariuri Astra – Gaz Metan. Dacă nu luăm în calcul cele două partide amânate din cauza Covid-19, prima etapă de după pandemie din România se încheie astă-seară, de la 20:00, cu meciul dintre Astra şi Gaz Metan, în play-off-ul Ligii 1.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

 

Astra are şansa locului secund

Ponturi pariuri Astra – Gaz Metan. Gazdele au intrat în play-off pe 6, ultimul loc, dar au urcat deja 2 locuri după doar 2 etape. Acum sunt pe 4, iar o victorie în acest meci îi va duce până pe poziţie secundă. 24 de puncte are Astra, cu 2 mai puţine decât FCSB şi Universitatea Craiova, oltenii fără jocul contra Botoşaniului.

Gazul a pierdut ultimele 3 meciuri la Astra

Ponturi pariuri Astra – Gaz Metan. Oaspeţii au preluat poziţia a şasea de la adversarul de azi, după ce în primele două etape a făcut un singur punct: 0-0 pe teren propriu contra campioanei CFR. În celălalt meci disputat, Gazul a fost învins de Craiova cu 2-1, în Bănie. Cele mai multe dintre directe celor două s-au terminat cu victoria formaţiei care evolua „acasă”, iar golurile au fost puţine, înregistrându-se de 3 ori în ultimele 5 partide scorul de 1-0.

Ponturi pariuri Astra – Gaz Metan

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Astra – Gaz Metan. Pentru cei care nu sunt dispuşi să rişte un „solist” la 2,40, am pregătit şi alte pronosticuri, la cote mai mici, deci mai puţin riscante:

  • 1,36 – cota pentru „1X”
  • 1,60 – cota pentru „sub 2,5 goluri”
  • 1,94 – cota pentru „PSF 1”

 

+ posts

Promotii