Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Astra Giurgiu – Dinamo. 6 ponturi ce au cote beton

Dinamo

Uhrin a reușit imposibilul, a liniștit situația de la Dinamo. După problemele cu Neagoe, după problemele cu fanii, după problemele cu rezultatele extrem de slabe, Uhrin a venit și a făcut ordine. Este liniște la Dinamo, un lucru puțin scontat acum două luni.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Astra vs Dinamo

Nu de mult, fanii îi alergau pe jucători printr-o parcare, Prunea amenința că se poate ajunge la lucruri extrem de periculoase, Neagoe punea și el o presiune, dar fără voia lui, Negoiță tot nu dădea explicații privind vânzarea clubului, cam astea erau chestiile ce se întâmplau la Dinamo.

Ceva s-a schimbat, antrenorul cu siguranță. Dar vedeți ce înseamnă să aduci un antrenor, un om cu personalitate, un manager ce poate să hotărască ceea ce este bine pentru echipă. Uhrin venea după o perioadă de pauză, dar fotbalul era pasiunea sa. Poate că nu a fost mulțumit de ofertele pe care le primea în acea perioadă, nu mai contează.

Pont Astra vs Dinamo din 21.09.2019

+ încă 5 ponturi beton pentru Astra – Dinamo

Pentru fotbalul nostru, Uhrin este un antrenor excelent. Dinamo speră din nou la play-off, fanii au revenit la sentimente mai bune, jucătorii se exprimă foarte bine pe teren. Meciul de azi, nu o să fie unul ușor, dar Dinamo are capacitatea de a se impune la Giurgiu. Astra beneficiază de un lot excelent, Budescu, Alibec, Tamaș și încă câțiva fotbaliști buni, problema este pe bancă. Alexa nu are capacitatea de a manageria o astfel de echipă. Alexa a reușit câteva promovări din „B”, puțin, foarte puțin. Astralii pot face diferența prin jucători, antrenorul știe una și bună: „Jucăm la 0-0, maxim să încercăm noi să dăm un gol, dar atât”.

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

  • 1,65 este cota pentru ambele marchează
  • 1,66 este cota pentru se marchează în ambele reprize
  • 3,25 este cota pentru Dinamo câștigă
  • 1,83 este cota pentru peste 0,5 goluri marcate de Dinamo în a doua repriză

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare