Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Astra – Universitatea Craiova (22 mai 2021). Cotă 2,22, pentru 2 şi 2 goluri

Ponturi pariuri Astra – Universitatea Craiova (22 mai 2021). Finala Cupei României le aduce faţă în faţă pe Astra şi Universitatea Craiova, într-un meci cu trofeul pe masă, care îi asigură câştigătoarei participarea în Europa. Oltenii sunt favoriţi, dar surprize pot apărea oricând.

Astra, cu moralul la pământ după retrogradare

Ponturi pariuri Astra – Universitatea Craiova (22 mai 2021). Astra a retrogradat în Liga 2. La prima aventură în play-out, de când a fost introdus acest sistem, Astra a terminat penultima şi ia drumul diviziei secunde. Asta în condiţiile în care giurgiuvenii intraseră în play-out de pe poziţia a treia. Un parcurs extrem de slab, cel mai slab dintre cele 8 echipe, a dus la retrogradare. Şi calificarea în finala Cupei a venit greu pentru Astra, care a trecut în semifinale de Dinamo, după 1-0 şi 0-1 şi 5-4 la lovituri de departajare.

Craiova, mare favorită

Ponturi pariuri Astra – Universitatea Craiova (22 mai 2021). Craiova avea aspiraţii la titlu la începutul sezonului, dar şi la începutul play-off-ului. Totul s-a năruit când au început să vină eşecurile consecutive, cu Academica, Sepsi şi Botoşani. Oltenii au ieşit din cursa pentru titlu, dar au rămas mari favoriţi în Cupă. De altfel, în Cupă, au avut un parcurs fără greşeală pânâ la returul semifinalei cu Viitorul Pandurii. Primele 5 partide fuseseră victorii la zero, după care a urmat un 2-2, calificand, cu gorjenii. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,22.

Ponturi pariuri Astra – Universitatea Craiova (22 mai 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Astra – Universitatea Craiova (22 mai 2021). De la promovarea Craiovei în Liga 1, între cele două au existat 21 de meciuri, toate de campionat, iar raportul victoriilor este de 8-8, cu alte cinci jocuri terminate la egalitate. Totuşi, oltenii domină ultimele 3 sezoane, cu şase victorii faţă de cele 2 alte adversarilor şi o remiză. Puteţi încerca şi:

1,78 – cota pentru „2 solist”

1,87 – cota pentru „2 şi sub 4,5 goluri”

1,98 – cota pentru „peste 1,5 goluri Craiova”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii