Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Astra – Universitatea Craiova (29 iulie 2020). Oaspeţii au nevoie de victorie

Ponturi pariuri Astra – Universitatea Craiova (29 iulie 2020). Liga 1 a intrat pe ultima sută de metri. În cel mult 3 partide, îşi va desemna campioana. Primul meci important în această luptă este Astra – Universitatea Craiova, de la 21:30.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Astra e imprevizibilă

Ponturi pariuri Astra – Universitatea Craiova (29 iulie 2020). Astra este echipa de pe locul 3, o formaţie care nu a pierdut decât cu Universitatea şi CFR. Nu are voie să joace în cupele europene şi cu toate astea performează. Alibec şi Budescu, jucătorii emblematici, sunt talentaţi şi imprevizibili. Într-o zi bună, pot învinge orice adversar.

Craiova, numai victorii de la restart

Ponturi pariuri Astra – Universitatea Craiova (29 iulie 2020). Craiova este lideul la zi şi formaţia care a câştigat toate meciurile de la reluarea campionatului. De fiecare dată, s-a impus la limită şi cu cel puţin două goluri marcate, mai puţin în ultima rundă, cu Botoşani, când a câştigat 2-0. În precedentele 5 directe, Craiova are 4 victori şi o înfrângere. 1,91 este cota pentru „2 şi peste 1,5 goluri”.

Ponturi pariuri Astra – Universitatea Craiova (29 iulie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Astra – Universitatea Craiova (29 iulie 2020). Astra e o echipă fără miză, în afară de orgoliul jucătorilor. Dar are suficienţi fotbalişti talentaţi pentru a putea pune probleme oricui. Craiova joacă sub presiune şi vrea să pună presiune pe CFR. Meciul se anunţă unul disputat, iar oltenii vor încerca să controleze ostilităţile.

  • 1,68 este cota pentru „2 solist”
  • 1,71 este cota pentru „peste 1,5 goluri Craiova”
  • 2,45 este cota pentru „ambele marchează şi peste 2,5 goluri”

+ posts

Promotii