Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Atalanta – AC Milan (23 mai 2021). Cotă 2,70 pentru un succes necesar

Ponturi pariuri Atalanta – AC Milan (23 mai 2021). Ultima etapă din Serie A le aduce faţă în faţă pe Atalanta şi AC Milan, de la 21:45, în derby-ul rundei. Gazdele şi-au asigurat deja locul de Liga Campionilor şi pot termina pe un istoric loc 2, în timp ce oaspeţii se luptă de la distanţă cu Napoli şi Juventus pe ultimele două locuri de Champions League.

Atalanta, cea mai mare medie de goluri şi cel mai bun atac

Ponturi pariuri Atalanta – AC Milan (23 mai 2021). De câteva sezoane, Atalanta este atracţia campionatului italian. Echipă eminamente ofensivă, cu un stil de joc plăcut şi deschis. Are cel mai bun atac şi cea mai mare medie de goluri din Serie A, şi n-a mai pierdut în campionat din 8 martie, de la un 0-1 cu Inter.

Victoria îi asigură Milanului locul în Ligă

Ponturi pariuri Atalanta – AC Milan (23 mai 2021). AC Milan e în faţa finalei sezonului. A condus clasamentul în prima parte, şi-a pierdut avansul, a fost depăşită de Inter, iar acum riscă să rateze complet Liga Campionilor, dacă pierde, iar Napoli şi Juventus se impun în meciurile lor. Pentru „diavoli”, singura opţiune e victoria, în faţa unei formaţii care şi-a îndeplinit deja obiectivul. „2 solist” are cota pentru 2,70.

Ponturi pariuri Atalanta – AC Milan (23 mai 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Atalanta – AC Milan (23 mai 2021). În tur, Atalanta a câştigat cu 3-0 la Milano. Mai mult, n-a mai pierdut în faţa rossonerilor de trei meciuri. Ultimul succes al „diavolilor” datează din februarie 2019, un 3-1 pe terenul Atalantei. Dar, în acest sezon, AC Milan a fost cea mai bună echipă pe teren străin, cu 15 victorii din 18 posibile. Puteţi încerca şi:

  • 1,87 – cota pentru „AC Milan câştigă oricare dintre reprize”
  • 1,98 – cota pentru „AC Milan deschide scorul”
  • 2,01 – cota pentru „peste 3,5 goluri”

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii