Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Atalanta – Liverpool, 3 noiembrie 2020. Cota profitabilă: 1,90

Ponturi pariuri Atalanta – Liverpool, 3 noiembrie 2020. Cota profitabilă: 1,90! Pe Gewiss Stadium, de la ora 22:00, se întâlnesc cele mai spectaculoase două echipe și principalele favorite al calificare din Grupa D.

Ponturi pariuri Atalanta – Liverpool, 3 noiembrie 2020

Atalanta a avut un debut fulminant în grupele Champions League și a câștigat cu 4-0 în deplasare cu Midtjylland. A venit apoi meciul cu Ajax de acasă unde a reușit să obțină doar o remiză, scor 2-2, după ce a fost condusă cu 0-2. Aceste două rezultate o plasează pe Atalanta pe locul doi în Grupa D, cu patru puncte.

Atalanta – Liverpool, 3 noiembrie 2020

Liverpool a debutat perfect în Grupa D și a câștigat în deplasare cu 1-0 la Salzburg. Apoi a întâlnit cel mai facil adversar și a trecut de Midtjylland cu 2-0, un meci în care Jurgen Klopp a folosit destul de multe rezerve. Cu maximum de puncte, Liverpool s-a instalat în fotoliul de lider al grupei D, la două puncte diferență de Atalanta.

Atalanta – Liverpool ambele marchează & peste 3,5 goluri @ 1,90

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii