Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Atalanta – PSG (12 august 2020). Profit de 150 de lei într-un duel al ofensivelor

Ponturi pariuri Atalanta – PSG (12 august 2020). Sferturile Ligii Campionilor debutează în această seară, de la 22:00, cu duelul dintre Atalanta Bergamo şi Paris Saint Germain. Se joacă o singură manşă, pe teren neutru, în Portugalia, conform hotărârilor UEFA. Învingătoarea va întâlni, în semifinale, una dintre RB Leipzig şi Atletico Madrid.

Atalanta, echipă foarte ofensivă

Ponturi pariuri Atalanta – PSG (12 august 2020). Atalanta a fost surpriza plăcută a sezonului 2019-2020 în tot fotbalul european. A practicat un joc frumos, spectaculos, bazat pe atac. Tocmai de aceea, a reuşit 98 de goluri în 38 de meciuri de Serie A. În Champions League a început foarte prost, cu trei înfrângeri în tot atâtea meciuri. A urmat un egal la City şi aventura europeană părea încheiată. Dar două victorii în ultimele două meciuri ale grupei i-au adus calificarea în optimi, unde a trecut de Valencia cu 4-1 (a) şi 4-3 (d).

PSG nu are ritm de joc din cauza lipsei meciurilor oficiale

Ponturi pariuri Atalanta – PSG (12 august 2020). PSG-ul este o forţă europeană prin prisma talentelor de care discpune. Domină fotbalul francez de câţiva ani buni, dar în Liga Campionilor nu a trecut niciodată de sferturi. Acum are un adversar mai accesibil, lipsit de experienţă şi ar putea profita. Dar absenţele notabile precum Di Maria, Veratti şi Mbappe ar putea conta. Mai mult, parizienii au jucat doar două meciuri oficiale din martie până acum, cele două finale de Cupe. Lipsa de ritm s-a văzut, scorurile fiind 1-0 şi 0-0. Atalanta este o echipă de atac, iar acest lucru o va antrena şi pe PSG într-un joc alert. „Ambele marchează şi peste 3,5 goluri” are cota 2,50.

Ponturi pariuri Atalanta – PSG (12 august 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Atalanta – PSG (12 august 2020). Lipsa ritmului de joc, dar şi a unor piese de bază ar putea avea efecte nefaste asupra PSG-ului. Blocajul lor la nivelul sferturilor este un alt impediment, iar presiunea de a fi favoriţi e mare. De partea cealaltă, la Atalanta, entuziasmul este cuvântul de ordine. Echipa a terminat pe podium în Serie A şi poate ajunge în semifinalele Ligii. Ar fi un sezon de vis. Noi credem că, deşi PSG e favorita bookmakerilor, cea care se va impune e Atalanta.

  • 1,95 este cota pentru „1X”
  • 2,72 este cota pentru „Atalanta se califică mai departe”
  • 3,75 este cota pentru „1 solist”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate