Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Athletic Bilbao – Betis, 23 noiembrie 2020. Cota profitabilă: 1,77

Ponturi pariuri Athletic Bilbao – Betis, 23 noiembrie 2020. Cota profitabilă: 1,77. De la ora 22:00, pe stadionul San Mamas, se dispută ultima partidă a etapei cu numărul 10 din La Liga.

Ponturi pariuri Athletic Bilbao – Betis, 23 noiembrie 2020

  • Athletic Bilbao se află pe locul opt în clasament după opt meciuri jucate și are nouă puncte, aflându-se la doar două de cele retrogradabile. Rezultatele slabe ale lui Bilbao sunt în primul rând din cauza forței ofensive slabe, gazdele au marcat șapte goluri, având al doilea cel mai slab atac din La Liga.

Ponturi pariuri Athletic Bilbao – Betis, 23 noiembrie 2020

  • De partea cealaltă, Betis are patru puncte în plus față de adversara sa și ocupă în acest moment locul 10. Oaspeții au a doua cea mai slabă defensivă din campionat, însă au marcat ceva mai mult decât gazdele. Mă aștept să arate acest lucru și de acum și să nu piardă această partidă.

Athletic Bilbao – Betis SE-x2 @ 1,77

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii