Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Athletico Paranaenese – Bahia (13.07.2022). Fără emoții pentru gazde

Athletico Paranaense și Bahia se înfruntă în noaptea de marți spre miercuri în manșa secundă din optimile de finală ale Cupei Braziliei. În tur, a fost 2-1 pentru Paranaense, care are prima șansă la calificarea în sferturi.

Athletico Paranaense, încă o victorie în Cupa Braziliei

În meciul tur, Bahia a deschis scorul destul de devreme, în minutul 5, dar nu a reușit să-și păstreze prea mult avantajul pe tabelă. Athletico Paranaense a egalat în minutul 11, iar apoi a preluat conducerea în minutul 32, minut în care a fost stabilit de altfel și scorul final al primei manșe. Între timp, Athletico Paranaense a avansat în sferturile de finală ale Copei Libertadores, după ce a eliminat-o pe Libertad, din Paraguay, cu 3-2 la general. Oboseala și-a spus însă cuvântul și Paranaense a pierdut sâmbăta trecută în campionat, 1-2 la Goias, suferind prima înfrângere în toate competițiile, de la jumătatea lunii mai.

Bahia este o echipă de Serie B, care trage la promovarea în Serie A, însă are o singură victorie în ultimele cinci meciuri oficiale în toate competițiile. În prima manșă din optimile Cupei Braziliei, Bahia a depus un efort curajos, dar este greu să me-a imaginăm venind la Curitiba să răstoarne rezultatul din tur. Nu de alta, dar va juca pe terenul unei echipe care excelează practic în toate categoriile, cu multă experiență în jocurile eliminatorii. „1 solist” are cotă 1.73.

Ponturi pariuri Athletico Paranaense - Bahia (13.07.2022)

Ponturi pariuri Athletico Paranaense – Bahia (13.07.2022)

Alte trei ponturi pariuri Paranaense – Bahia

  • 2,05 – cota pentru „peste 1,5 goluri gazde”
  • 2,37 – cota pentru „gazdele câștigă la zero”
  • 2,50 – cota pentru „1 pauză / 1 final”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate