Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Atletico GO – Sao Paulo (03.07.2022). Gazdele își caută… direcția

Atletico Goianiense

Atletico Goianiense și Sao Paul se întâlnesc duminică, în etapa a 15-a din Brasileiro Serie A. Cele două echipe sunt despărțite de două puncte în clasament și vin după rezultate diametral opuse înregistrate la mijlocul săptămânii. Meciul de la Goiania se dispută duminică, de la ora 22:00, ora României.

Gazdele, fără victorie în ultimele trei meciuri oficiale

Înaintea etapei a 15-a din Brasileiro Serie A, Atletico GO ocupă poziția a 13-a, cu 17 puncte, fiind momentan și în afara locurilor care duc în grupele Copei Sudamericana. Gazdele au trei victorii în ultimele cinci meciuri de campionat, însă nu au constanță în rezultate. Ultimele trei meciuri oficiale, câte unul în Cupa Braziliei, Serie A și Copa Sudamericana, nu au avut deznodământ favorabil pentru Goianiense. Remiza albă din duelul local cu Goias, din prima manșă a optimilor Cupei Braziliei, a fost urmată de o altă remiză, de această dată cu goluri, 1-1 la Ceara, în campionat. În schimb, ieșirea internațională din această săptămână s-a soldat cu un eșec pentru Atletico GO. Brazilienii au cedat cu 0-2 în Paraguay, cu Olimpia Asuncion, în prima manșă din optimile Copei Sudamericana.

Sao Paulo, animată după victoria din Copa Sudamericana

De partea cealaltă, Sao Paulo a obținut o victorie clară în prima manșă din optimile Copei Sudamericana, 4-2 în deplasare cu Universidad Catolica, din Chile. Un rezultat care vine cumva să confirme faptul că echipa lui Rogerio Ceni a depășit momentul critic de la mijlocul lunii iunie, când a suferit două înfrângeri consecutive în campionat. E drept că una dintre ele a venit pe terenul liderului Palmeiras. Sao Paulo ocupă în prezent locul 8, cu 19 puncte, cu zece mai puțin decât liderul din Serie A. Stă însă mai bine decât adversara de duminică seara, cu două puncte peste aceasta. Atletico GO a câștigat ultimele două directe de pe teren propriu, dar forma de moment ne face să credem că îi va fi foarte greu să se impună și acum, deși nu e imposibil. Înclinăm mai degrabă spre o remiză. „PSF X” are cotă 1.60.

Ponturi pariuri Atletico GO - Sao Paulo (03.07.2022)

Ponturi pariuri Atletico GO – Sao Paulo (03.07.2022)

Alte trei ponturi pariuri Atletico GO – Sao Paulo

  • 1,50 – cota pentru „1X””
  • 1,57 – cota pentru „sub 2,5 goluri”
  • 1.90 – cota pentru „gazdele câștigă minim o repriză”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate