Urmareste-ne

Ponturi Spania

Ponturi pariuri Atletico Madrid – Athletic Bilbao (13.01.2022). Golurile îți dublează banii investiți

Atletico Madrid are meci greu cu Athletic Bilbao, în semifinalele Supercupei Spaniei

Deținătorea Supercupei Spaniei, Athletic Bilbao, țintește a doua finală consecutivă, joi seară, când va înfrunta pe Atletico Madrid. Echipa care se va califica, va întâlni pe Real Madrid în ultimul act. Meciul se anunță a fi unul cu goluri, ocazie numai bună pentru pariori să-și rotunjească veniturile.

Atletico Madrid, pregătită pentru finală

După ce a învins cu 5-0 pe Rayo Majadahonda, în Cupa Regelui, Atletico Madrid a trebuit să se mulțumească doar cu o remiză, scor 2-2, în ultima etapă din La Liga, cu Villareal. Titlul pare pierdut pentru echipa lui Diego Simeone, care se află la 16 puncte distanță de liderul Real Madrid. Astfel că Supercupa Spaniei reprezintă o miză importantă pentru Atletico Madrid.

Athletic Bilbao este deținătoarea trofeului

La fel ca Atletico Madrid, Athletic Bilbao a învins, în Cupa Regelui, pe Atletico Mancha Real, după care a remizat în La Liga, cu Alaves. Bascii sunt la patru puncte distanță de locurile care asigură calificarea în cupele europene sezonul următor. Athletic Bilbao are mare încredere, în principal pentru că este deținătoarea trofeului, anul trecut reușind să învină în finală pe Real Madrid. “Ambele echipe marchează” are cotă 2.04.

Alte trei variante

Având în vedere forma actuală, nu este exclus ca partida să se decidă în prelungiri. Mai puteți încerca și:

  • 2.40 – cota ca Atletico Madrid și Athletic Bilbao să primească minimum șase cartoșane galbene
  • 4.20 – cota pentru rezultat de egalitate la pauză și rezultat de egalitate la final
  • 5.70 – cota pentru scor corect 1-1

Bilete câștigătoare