Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Atletico Madrid – FC Barcelona (21 noiembrie 2020). Cotă 1,85 pentru 3 goluri în meci

Ponturi pariuri Atletico Madrid – FC Barcelona (21 noiembrie 2020). Derby-ul etapei a zecea din La Liga spaniolă este confruntarea dintre Altetico Madrid şi Barcelona. Gazdele sunt neînvinse, dar oaspeţii sunt favoriţii caselor de pariuri, chiar dacă evoluează în deplasare.

Atletico are cea mai bună defensivă, dar mulţi absenţi

Ponturi pariuri Atletico Madrid – FC Barcelona (21 noiembrie 2020). Atletico este singura echipă fără înfrângere din La Liga, cu 17 puncte din 7 meciuri, la doar 3 puncte de liderul Real Madrid, care are două jocuri în plus. Golaverajul este unul excelent, 17-2, adică al doiea atac după Real Madrid (20) şi cea mai bună apărare, cu doar 2 goluri încasate. Din păcate pentru Diego Simeone, madrilenii au multe absenţe, Carrasco, Luis Suarez, Vrsaljko, Torreira, Sanchez şi Herrera fiind indisponibili, iar Diago Costa, Savic şi Vitolo sunt incerţi.

Koeman, în căutarea formulei câştigătoare

Ponturi pariuri Atletico Madrid – FC Barcelona (21 noiembrie 2020). Barcelona, cu două meciuri în minus, e pe locul 8, la 9 puncte de liderul Real Madrid. După două succese în startul de sezon au urmat 4 etape fără victorie pentru catalani, două remize şi două eşecuri, serie care le-a afectat serios poziţia în clasament. Messi şi compania nu strălucesc la nici un capitol în acest sezon, nici atacul şi nici apărarea neridicându-se la cote obişnuite. Schimbările majore din cadrul clubului în această vară ar revoluţionat totul, iar Koeman nu a reuşit încă să găsească formula câştigătoare. Mizăm pe un meci cu goluri, întrucât câştigătoarea e greu de intuit. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,85.

Ponturi pariuri Atletico Madrid – FC Barcelona (21 noiembrie 2020)

Alte 3 pronosticuri

Ponturi pariuri Atletico Madrid – FC Barcelona (21 noiembrie 2020). Atletico nu a reuşit să fructifice avantajul terenului propriu contra Barcelonei. Ultima victorie a gazdelor la Madrid, în La Liga, datează din 2010. De atunci, au fost 7 victorii ale catalanilor şi 3 remize. Cel mai des întâlnit rezultat a fost 2-1 pentru Barcelona, de 5 ori. Puteţi încerca şi:

  • 1,66 – cota pentru „ambele marchează”
  • 2,10 – cota pentru „ambele marchează şi peste 2,5”
  • 9,00 – cota pentru „scor exact 1-2”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii