Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Atletico Madrid – Real Madrid (7 martie 2021). Cotă 1,70 pentru istoria să se repete

Ponturi pariuri Atletico Madrid – Real Madrid (7 martie 2021). Derby-ul Madridului, confruntarea dintre Atletico şi Real, are loc astăzi, de la 17:15. Gazdele conduc La Liga, dar au început să aibă rezultate slabe, pe când oaspeţii încheie podiumul, dar vin tare din urmă. Mai mult, avantajul moral e de partea Realului, care domină ultimele directe.

Atletico, rezultate recente slabe

Ponturi pariuri Atletico Madrid – Real Madrid (7 martie 2021). Atletico, echipa aproape perfectă a lui Diego Simeone din prima parte a sezonului, începe să dea rateuri. A câştigat doar două din ultimele 6 jocuri în toate competiţiile, având şi două remize, şi două înfrângeri. Eşecurile au venit în precedentele trei meciuri, 0-2 cu Levante acasă şi 0-1 cu Chelsea, la Bucureşti, într-un meci considerat pe teren propriu. Dacă ţinem cont că prima înfrângere din La Liga a suferit-o chiar în faţa Realului, într-o vreme în care Atletico mergea foarte bine, Simeone are de ce să îşi facă griji.

Real e în formă

Ponturi pariuri Atletico Madrid – Real Madrid (7 martie 2021). Iar Realul e într-o formă bună, cu cinci succese şi o remiză în ultimele 6 jocuri. Câştigă, dar nu convinge. A înregistrat numai victorii la limită în deplasările de la Huesca, Valladolid şi Atalanta (Liga Campionilor), iar oricare dintre acestea sunt formaţii, teoretic, inferioare lui Atletico, liderul din La Liga. Realul (25 de meciuri) e pe locul al treilea, la 3 puncte în spatele Barcelonei (26 de partide) şi la 5 de Atletico (24 de jocuri). „X2 şi sub 3,5 goluri” are cota 1,70.

Ponturi pariuri Atletico Madrid – Real Madrid (7 martie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Atletico Madrid – Real Madrid (7 martie 2021). Ultima victorie a lui Atletico în meciuri oficiale în faţa Realului datează din 2017, în semifinalele Ligii Campionilor, pe Wanda Metropolitano. În campionat, precedentul succes pentru Atleti a fost la începutul lui 2016, pe Bernabeu, şi cu un an mai devreme pe Wanda Metropolitano. De patru meciuri directe, Atletico nu marchează. Puteţi încerca şi:

  • 1,64 – cota pentru „PSF X”
  • 1,77 – cota pentru „nu marchează ambele”
  • 2,33 – cota pentru „PSF 2”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii