Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Atletico Madrid – Real Madrid din 28.09.2019. 5 cote beton

Atletico Madrid
Atletico Madrid vs Real Madrid

Derby-ul Madridului. Cele două echipe nu prea se înghit, este atât de cunoscut acest lucru. Real are de luat și o revanșă morală după amicalul din vară, atunci când Atleti s-a impus cu 7-3. Nu o să avem parte de același spectacol, ambele echipe vor să câștige în derby, dar este imposibil un așa scor iar.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Atletico – Real Mardid

Realul s-a cocoțat în fotoliul de lider, nu prea ne așteptam, mai ales că Realul a arătat suficiente carențe în acest start de sezon. Realul este neînvins până acum, Zidane și compania au obținut 4 victorii și două remize, iar golaverajul este și el unul pozitiv, 12-6. Dar nu este unul al unui lider de La Liga. Realul a obținut două victorii în cele trei deplasări de până acum, însă au fost trei deplasări complicate. Atletico este pe 3 în clasament, are două sincope în ultimele 3 etape, și astfel a acumulat doar 13 puncte.

Ponturi pariuri Atleti vs Real din 28.09.2019

+ încă 4 ponturi beton pentru Atletico Madrid – Real Madrid

Golaverajul este unul demn de o echipă condusă de Simeone, 7-4. Atletico a câștigat două din cele trei meciuri de acasă, după ce s-a impus la un singur gol diferență, iar al treilea s-a terminat egal. Echipa lui Simeone a arătat destule hibe în acest start de sezon, cele mai multe fiind în apărare, exact acolo unde nu îi place antrenorului. Acel 7-3 s-a consemnat la Internationa Cup, competiția ce se dispută în fiecare vară. În rest, Realul nu a mai pierdut cu Atleti de cinci meciuri. Meciul o să fie unul foarte intens, ambele echipe fiind acolo sus în clasament și vrând să rămână.

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

  • 1,68 este cota pentru ambele marchează
  • 1,62 este cota pentru X2
  • 1,30 este cota pentru peste 1,5 goluri
  • 1,33 este cota pentru peste 0,5 goluri marcate de Real Madrid

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare