Urmareste-ne

Pariurile Zilei

Ponturi pariuri Atletico MG – Bragantino (11.06.2023). Golurile îți aduc profit

Atletico MG e în revenire de formă

Atletico MG și Bragantino se înfruntă la finalul acestei săptămâni, în etapa a 10-a din Brasileiro-Serie A. Gazdele sunt neînvinse în ultimele cinci etape și ocupă treapta a treia a podiumului. În ultima etapă, oaspeții au suferit o înfrângere, care a pus capăt unei serii de cinci meciuri fără eșec în campionat.

Atletico Mineiro, în revenire de formă

După un început catastrofal, în care era în subsolul clasamentului, Atletico Mineiro și-a mai revenit și a cucerit 13 puncte din 15 posibile. După patru meciuri, echipa lui Eduardo Coudet a acumulat doar patru puncte și a pierdut, de asemenea, primele două meciuri din faza grupelor Copei Libertadores. Acum, însă, se află pe locul trei, la doar patru puncte în spatele lui Botafogo. În Copa Libertadores, situația s-a îmbunătățit considerabil după acel început îngrijorător. Atletico MG a obținut trei victorii consecutive, ceea ce înseamnă că mai are nevoie de doar un punct în ultimul joc pentru a ajunge în faza eliminatorie.

Mineiro nu a pierdut încă în fața lui Bragantino, de la asocierea acestui club cu Red Bull. Dar a întâmpinat dificultăți în a învinge clubul din Sao Paulo, având patru egaluri în cele șase întâlniri recente.

Bragantino, o nucă tare pe plan intern și în competițiile continentale

De partea cealaltă, Bragantino s-a dovedit a fi o nucă tare atât pe plan intern, cât și în competițiile continentale, pierzând doar două primele 14 meciuri. După o remiză în deplasare, miercuri, la Estudiantes, scor 1-1, Bragantino a acumulat 11 puncte din cele cinci meciuri din faza grupelor Copei Sudamericana. Ceea ce înseamnă că o victorie în ultimul meci o va ajuta să câștige grupa. În campionat ocupă locul 11, cu 13 puncte. În ultima etapă din Brasileiro-Serie A, pe 4 iunie, a suferit o înfrângere la Fluminense, scor 1-2, rezultat care a pus capăt unei serii de cinci meciuri fără eșec în campionat.

Forma lui Mineiro a crescut drastic de la începutul sezonului, astfel că gazdele pornesc ca favoriți, în principal datorită formei excelente a lui Hulk. Bragantino este un adversar dur, deoarece doar Cruzeiro și Fluminense i-au învins în acest sezon și ar putea pleca neînvinsă de la Belo Horizonte. „Bragantino marchează cel puțin un gol” are cotă 1.73.

Ponturi pariuri Atletico MG - Bragantino (11.06.2023)

Ponturi pariuri Atletico MG – Bragantino (11.06.2023)

Alte trei ponturi pariuri Atletico MG – Bragantino

  • 2,10 – este cota pentru „ambele marchează”
  • 2,20 – este cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 2,30 – este cota pentru „marchează Hulk”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate