Urmareste-ne

ALTELE

Ponturi pariuri Atletico Mineiro – Flamengo (22.06.2022). Toți banii pe gazde!

Atletico Mineiro și Flamengo se vor înfrunta pentru a doua oară în mai puțin de o săptămână, de această dată în prima manșă din optimile de finală ale Cupei Braziliei.

Atletico Mineiro are deja două trofee cucerite în 2022

Cu două trofee cucerite deja în 2022, Supercupa Braziliei și Campeonato Mineiro, cei de la Atletico sunt deciși să nu se oprească aici. Campioană en-titre și deținătoare a Cupei Braziliei, Atletico Mineiro are un avantaj moral asupra adversarei. În urmă cu câteva zile, Atletico Mineiro a învins-o pe Flamengo în campionat, cu 2-0, punând capăt unei serii de patru meciuri fără victorie în Brasileiro-Serie A. Mai mult decât atât, în iarnă, Atletico Mineiro lua Supercupa, după un duel cu Flamengo, decis la loviturile de departajare.

Aventura în Cupa Braziliei 2022 a fost începută în șaisprezecimi, în compania unei echipe de liga a doua, CSA, pe care a învins-o cu 5-0 la general și a avansat în optimi. În cursa către un nou trofeu, în față le va sta o echipă de alt calibru, Flamengo. În ediția de anul trecut, Atletico Mineiro a câștigat toate meciurile de pe teren propriu din Cupa Braziliei, primind un singur gol pe „Minerao”. Echipa lui Antonio Mohamed se prezintă la turul cu Flamengo după o singură victorie în ultimele cinci meciuri oficiale, obținută săptămâna trecută, chiar împotriva adversarei din Cupă.

Schimbarea antrenorului nu o ajută momentan pe Flamengo

De cealaltă parte, Flamengo a ajuns în optimile de finală ale Cupei Brazilei după ce a trecut în șaisprezecimi de Altos, cu 2-1 în deplasare și 2-0 acasă. Este semifinalista ediției precedente, fiind eliminată atunci de… Atletico Mineiro. În acest an, se întâlnesc mult mai mai devreme în Cupa Braziliei. Flamengo are din această lună un antrenor nou, brazilianul Dorival Junior înlocuindu-l pe banca tehnică pe portughezul Paulo Sousa. Noul tehnician a moștenit o echipă cu încredere scăzută, aflată acum periculos de aproape de retrogradare, cu doar un punct peste Goias, echipă aflată pe prima poziție retrogradabilă.

Primele trei meciuri cu noul antrenor la conducere nu au fost cele mai convingătoare, Flamengo suferind înfrângeri în campionat cu Internacional (1-3) și cu Atletico Mineiro (0-2), între aceste eșecuri având o victorie confortabilă cu 2-0 în fața celor de la Cuiaba. Flamengo e departe de echipa care cucerea titlul în Brazilia în 2019 și 2020 și care, în două din ultimele patru ediții de campionat, a fost vicecampioană. Chiar dacă Mineiro nu va intra pe teren în formula de bază, gazdele au mari șanse să câștige meciul tur. „1 solist” are cotă 1.96.

Ponturi pariuri Atletico Mineiro - Flamengo (22.06.2022)

Ponturi pariuri Atletico Mineiro – Flamengo (22.06.2022)

Alte trei ponturi Atletico Mineiro – Flamengo

  • 1,53 – cotă pentru „gazdele câștigă minim o repriză”
  • 2,01 – cotă pentru „peste 1,5 goluri”
  • 3,05 – cotă pentru „gazdele câștigă la zero”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate