Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Atletico Mineiro – Sao Paulo (10.07.2022). Avem cota care îți aduce profitul!

Atletico Mineiro

Atletico Mineiro și Sao Paulo se înfruntă în etapa a 16-a din Seria A – Brazilia. Cu o victorie, gazdele, în funcție de rezultatul liderului Palmeiras, pot urca pe locul 1. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru meciul programat pe „Governador Magalhaes Pinto”.

Atletico Mineiro țintește victoria

În prezent, Atletico Mineiro este pe locul 3, cu două puncte mai puțin față de liderul Palmeiras. Pe teren propriu, echipa lui Antonio Mohamed nu a mai pierdut în Seria A din 7 mai. Cinci victorii, două remize și o înfrângere a înregistrat Atletico Mineiro, în acest sezon, în fața propriilor fani. 2017 este anul în care Atletico Mineiro a pierdut, ultima dată, cu Sao Paulo, pe teren propriu.

Sao Paulo, doar locul 7

Sao Paulo are putere ofensivă, mărturie fiind ultimul meci, din Copa Sudamericana, când a învins pe Universidad Catolica, scor 4-1. În prezent, echipa lui Rogerio Ceni este pe locul 7 în Seria A – Brazilia. Atletico Mineiro și Sao Paulo sunt adeptele jocului ofensiv, însă, de această dată, mizăm pe un meci strâns. „Sub 2.5 goluri în meci” are cotă 1.75.

Alte trei variante

  • 1.65 – este cota pentru „Atletico Mineiro câștigă”
  • 1.75 – este cota pentru „peste 9.5 cornere în meci”
  • 3.10 – este cota pentru „0-1 goluri”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate