Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Atletico – Sevilla, 12 ianuarie 2021. Cota profitabilă: 2,10

Ponturi pariuri Atletico – Sevilla, 12 ianuarie 2021. Cota profitabilă: 2,10! Restanța pe care o joacă cele două echipe este programată de la ora 22:30, pe Wanda Metropolitano.

Ponturi pariuri Atletico – Sevilla, 12 ianuarie 2021. Cota profitabilă: 2,10

  • Atletico se află pe primul loc în La Liga și are 38 de puncte, cu toate că are trei partide disputate mai puțin decât principalele urmăritoare, Real Madrid și Barcelona. Mai mult, echipa lui Simeone are o apărare incredibil de bună în acest sezon și a primit doar șase goluri în 15 meciuri. Atacul stă și el foarte bine și este al treilea din La Liga după cel al catalanilor și al rivalilor din oraș, principalul marcator este Suarez, care are nouă reușite.

Ponturi pariuri Atletico – Sevilla, 12 ianuarie 2021. Cota profitabilă: 2,10

  • Sevilla ocupă ultimul loc de cupă europeană și este la egalitate, cu 30 de puncte, de următoarea clasată, Real Sociedad. Echipa lui Lopetegui poate ajunge până pe poziția a patra, una de Champions League, dacă ar reușit să producă surpriza pe Wanda Metropolitano. Este însă puțin probabil să se întâmple asta, chiar dacă forma celor de la Sevilla este una bună, jucătorii lui Atletico sunt mult mai valoroși.

Atletico – Sevilla 1 @  2,10

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii