Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri Austria – Polonia Preliminarii EURO 2020 21.03.2019

Polonia
Polonia

Una din cele mai ușoare grupe își are primul duel astăzi, cele două combatante au toate șansele de a termina pe primele două locuri, totul depinde doar de ele.Ponturi pariuri Austria – Polonia Preliminarii EURO 2020 21.03.2019

Austria – Polonia. X2 @ 1,62

Pe lângă Polonia și Austria, din Grupa G mai fac parte: Macedonia de Nord, Slovenia, Letonia, Israel. O astfel de grupă ne dădea mai multe șanse și nouă la calificare, însă noi ne și merităm soarta. Polonia a participat la Cupa Mondială din Rusia și nu prea a făcut mare lucru. Polonezii au terminat pe ultimul loc, după ce au întâlnit: Columbia, Japonia, Senegal. Leșii au acumulat trei puncte și un golaveraj de 2-5.

Pronosticuri fotbal Austria – Polonia Preliminarii EURO 2020 21 martie 2019

Grupa de Liga Națiunilor a fost una infernală pentru polonezi, din ea au mai făcut partde: Italia și Portugalia. Polonia a acumulat doar două puncte, a avut un golaveraj de 4-6 și a terminat pe locul trei, la șase puncte de Portugalia. Austria nu a participat la Cupa Mondială, terminând pe locul patru într-o grupă de preliminarii, destul de lejeră: Serbia, Irlanda, Țara Galilor, Georgia, Moldova.

În grupa de Liga Națiunilor, lucrurile au mers ceva mai bine pentru austrieci, au terminat pe doi, după Bosnia, dar înaintea Irlandei de Nord. Austriecii nu au marcat multe goluri în Liga Națiunilor, golaverajul după cele patru partide fiind de 3-2. Campionatul austriac este peste cel polonez, dar leșii au avantajul de a avea mulți jucători la echipe mari din vest. Ambele competiții interne copiază modelul german și acest lucru a ajutat la dezvoltarea fotbalului în ambele țări. Polonia are șanse foarte mari de a pleca cu un rezultat pozitiv din acest duel.

Bilete câștigătoare