Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Azerbaidjan – Belgia (09.09.2023). Bani pe jos pentru pariori

Azerbaidjan și Belgia se înfruntă, sâmbătă, în preliminariile Euro 2024 – Grupa F. “Diavolii roșii” caută să-și consolideze locul 2 cu o victorie, în timp ce gazdele sunt în coada clasamentului, cu doar un punct. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Azerbaidjan, în coada clasamentului

În mod normal, Azerbaidjan nu ar trebui să aibă un cuvânt de spus în aceste calificări într-o grupă din care mai fac Belgia, Austria sau Suedia. Necalificați niciodată la niciun eveniment major, azerii au luat doar un punct dupa trei meciuri, impotriva Estoniei (1-1). Azerbaidjan a dezamăgit în primele două etape, când a fost învinsă, fără drept de apel, de Austria (1-4) și Suedia (0-5). Gazdele mizează mai mult pe fotbaliști din campionatul intern. Vor să producă surpriza cu 18 jucători convocați din Premier League – Azerbaidjan.

Belgia e favorită

Belgia are o generație de excepție, dar nu a excelat până acum la niciun turnel final european sau mondial. Este, totuși, o prezență constantă la competițiile majore. În prezent, este pe locul 2 în Grupa F, cu trei puncte mai puțin față de liderul Austria, dar cu un meci în minus. Belgia este neînvinsă în aceste calificări. A învins pe Estonia (3-0), a remizat cu Austria (1-1) și a câștigat cu Suedia (3-0). Pentru partida cu Azerbaidjan, Belgia nu se va putea baza pe Thibaut Courtois și Kevin De Bruyne, ambii accidentați.

Între cele două reprezentative există o diferență clară de valoare, motiv pentru care anticipăm o victorie fără emoții a “diavolilor roșii”. Belgia câștigă și nu primește gol” are cotă 1.80.

Azerbaidjan – Belgia (09.09.2023)

Azerbaidjan – Belgia (09.09.2023)

Alte trei variante

  • 1.57 – este cota pentru “2-4 goluri”
  • 1.60 – este cota pentru “ Belgia conduce la pauză și câștigă la final”
  • 1.70 – este cota pentru “Azerbaidjan nu marchează”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate