Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Banfield – Barracas (24.06.2022). Gazdele țintesc a treia victorie la rând

Banfield poate lega trei victorii în campionatul Argentinei

Banfield primește vizita celor de la Barracas Central, într-un meci din etapa a 5-a din Primera Division-Liga Profesional. Oaspeții nu au câștigat niciun meci în actuala ediție a campionatului Argentinei.

Banfield poate bifa a treia victorie la rând

Banfield se află pe locul 7, cu șapte puncte, în timp ce Barracas Central e pe locul 27, cu două puncte după primele patru runde. Confruntarea de pe Estadio Florencio Sola e în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la ora 1:00, ora României. Datorită faptului că întrecerea e abia la început, pozițiile din clasament se pot schimba foarte repede atunci când o echipă adună trei puncte.

Banfield se află la doar trei puncte în spatele liderului Newell´s Old Boys și o poate ajunge din urmă dacă se impune cu codașa Barracas, iar actualul lider se împiedică la Estudiantes. Banfield a început slab sezonul, pierzând pe teren propriu chiar în fața echipei care conduce momentan ierarhia (1-2 cu Newell´s Old Boys), eșec urmat de o remiză albă la Arsenal de Sarandi. Victoriile au venit în ultimele două runde, 2-1 cu Central Cordoba și 1-0 la Tigre. Banfield nu are o prestație grozavă acasă, câștigând doar o singură dată în ultimele cinci meciuri acasă.

Oaspeții, fără victorie în acest sezon, dar marchează meci de meci

De partea cealaltă, Barracas Central a început groaznic noul sezon și încă este în căutarea primei victorii. A remizat în primele două meciuri, 1-1 cu Central Cordoba și la Tigre, dar le-a pierdut pe următoarele două. Ambele eșecuri au fost pe propriul teren: 1-2 cu Union Santa Fe și 1-3 cu Boca Juniors. Chiar dacă nu au câștigat niciun meci până acum, oaspeții au marcat în fiecare etapă, dar mai au de lucru pentru a scoate maximum de puncte dintr-un joc. Noi vom merge pe mâna gazdelor și pariem pe victoria lui Banfield, în primul oficial cu Barracas Central. „1 solist” are cotă 1.78.

Ponturi pariuri Banfield - Barracas Central

Ponturi pariuri Banfield – Barracas Central

Alte trei ponturi pariuri Banfield – Baracas Central

  • 2,02 – cota pentru „ambele marchează”
  • 2,05 – cota pentru „peste 1,5 goluri gazde”
  • 2,20 – cota pentru „peste 2,5 goluri”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate