Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Barcelona – Atheltic Bilbao, 23 iunie 2020. Pont pauză final

Ponturi pariuri Barcelona – Atheltic Bilbao, 23 iunie 2020. Am ales un pont pauză final pentru această partidă. Duelul este de maximă importanță pentru catalani, care nu mai au voie să facă pași greșiți în lupta pentru titlu.

Ponturi pariuri Barcelona – Atheltic Bilbao, 23 iunie 2020

  • Barcelona nu mai are voie să facă pași greșiți în lupta pentru titlu. A pierdut avantajul pe care îl avea față de Real Madrid și acum se află pe locul doi în clasament. Catalanii nu mai sunt nici măcar la mâna lor, în caz de egalitate de puncte madrilenii fiind învingători. Echipa lui Leo Messi este obligată să câștige în această seară.

Pont pauză final

  • De partea cealaltă, Bilbao se află la jumătatea clasamentului și este la cinci puncte de ultimul loc de Europa League. Oaspeții se mulțumesc și cu un rezultat de egalitate în această seară, însă noi un credem că îl vor obține.

Barcelona – Atheltic Bilbao 1/1 @ 1,95

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate