Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Barcelona – Bayern (14 august 2020). Golurile aduc o cotă de 2,14

Robert Lewandowski

Ponturi pariuri Barcelona – Bayern (14 august 2020). Este cel mai „greu” sfert de Liga Campionilor din acest an. Barcelona şi Bayern sunt două formaţii cu câte 5 titluri în competiţie şi alte 8 finale pierdute împreună (5 Bayern, 3 Barcelona). Favoriţii bookmakerilor sunt bavarezii, care au arătat o forţă incredibilă tot anul.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Barcelona scârţâie, mai ales în apărare

Ponturi pariuri Barcelona – Bayern (14 august 2020). Barcelona este Messi-dependentă. Dacă starul argentinian performează, vin şi rezultatele. În turul precedent, catalanii au trecut de Napoli, cu 3-1 în retur, după 1-1 în martie, în Italia, iar Messi şi-a „cărat” din nou echipa. Totuşi, slăbiciunile s-au văzut, cu Napoli dominând repriza secundă. Pe plan intern, Barcelona a ratat tot, irosind un avans de 2 puncte în faţa rivalei Real în campionat şi părăsind prea devreme Cupa.

Bayern a câştigat toate meciurile de Liga Campionilor

Ponturi pariuri Barcelona – Bayern (14 august 2020). Bayern e o maşină de fotbal. A câştigat tot ce putea până acum şi i-a rămas doar Liga. În campionat a defilat, a luat şi Cupa. Totul datorită unui 2020 excelent, în care au legat victorie după victorie din 16 februarie încoace. În Champions, s-a impus în toate cele 8 partide disputate, fiind singura formaţie care a reuşit acest lucru. În optimi, a spulberat-o pe Chelsea cu 7-1 la general. Are 31 de goluri marcate în 8 partide, 13 dintre ele avândul-l autor pe Robert Lewandowski. „Ambele marchează şi peste 3,5 goluri” are cota 2,14.

Ponturi pariuri Barcelona – Bayern (14 august 2020)

Alte 4 pronosticuri

Ponturi pariuri Barcelona – Bayern (14 august 2020). Este unul dintre puţinele meciuri în care Barcelona nu este favorită. Forma arătată de Bayern şi jocul prestat fac din trupa bavareză principala candidată la trofeul Ligii Campionilor. Lewandowski e letal, dar absenţa „lateralilor” Davies şi Pavard s-ar putea simţi atât defensiv, cât şi ofensiv.

  • 1,55 este cota pentru „Bayern se califică”
  • 1,80 este cota pentru „marchează Lewandowski, inclusiv prelungiri”
  • 2,05 este cota pentru „2 solist”
  • 2,40 este cota pentru „marchează Messi, inclusiv prelungiri”

Agenții autorizate