Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Barcelona – Juventus, 8 decembrie 2020. Cota profitabilă: 1,85

Ponturi pariuri Barcelona – Juventus, 8 decembrie 2020. Cota profitabilă: 1,85. Duelul va decide cine se califică în în primăvara Champions League de pe primul loc din Grupa G.

Ponturi pariuri Barcelona – Juventus, 8 decembrie 2020

Barcelona are maximum de puncte în Grupa G după cinci runde și se află pe primul loc. Diferența față de locul secund este de trei puncte și poate pierde poziția de lider doar dacă pierde 3-0, 4-1 sau un la un scor în care diferența să fie de minimum trei goluri.

Ponturi pariuri Barcelona – Juventus, 8 decembrie 2020

Juventus se află pe poziția a doua în grupă și are cu trei puncte mai puțin ca liderul, Barcelona. Este și ea calificată în optimi, dar contează foarte mult și de pe ce loc se întâmplă asta. Italienii sunt obligați să câștige contra catalanilor cu 3-0 sau la oricare altă diferență de trei goluri pentru a mai prinde prima poziție.

Barcelona – Juventus psf X @ 1,85

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii