Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Barcelona – Leganes (16 iunie 2020). Barcelona aduce de două ori mai mulţi bani

Ponturi pariuri Barcelona – Leganes (16 iunie 2020). În etapa a 29-a din La Liga, liderul FC Barcelona primeşte pe teren propriu pe Leganes, formaţia de pe penultimul loc al clasamentului.

 

Barcelona, imbatabilă „acasă”

Ponturi pariuri Barcelona – Leganes (16 iunie 2020). Messi şi compania şi-au făcut încălzirea la Mallorca, de care au trecut lejer, cu 4-0. Momentan, sunt la doar două puncte în faţa lui Real şi, dacă vor al treilea titlu consecutiv, catalanii nu îşi permit să facă niciun pas greşit. Până acum au mers „ceas” pe teren propriu: 13 victorii şi un egal. Leganes este un adversar facil, de care ar trebui să treacă fără prea mare efort. Ultimul meci între cele două, pe Camp Nou, a fost în ianuarie, în Cupă. Scorul final: 5-0 pentru gazde.

­Leganes a pierdut de fiecare dată pe Camp Nou

Ponturi pariuri Barcelona – Leganes (16 iunie 2020). Leganes e penultima în campionat, cu numai 23 de puncte în 28 de etape. Ar trebui să recupereze 3, pentru a scăpa de zona roşie. Problema lor e că acum se duc pe un teren de pe care numai Real a plecat cu un punct (0-0 în decembrie), toate celelalte formaţii plecând învinse. Mai mult Leganes, a luat bătaie de fiecare dată când a mers la Barcelona. „1 şi peste 2,5 goluri şi Barcelona înscrie în ambele reprize” are cota 2,05.

Alte 5 variante de pariere

Ponturi pariuri Barcelona – Leganes (16 iunie 2020). Recunoaştem faptul că pronosticul nostru este unul… complicat. Tocmai de aceea, venim în sprijinul vostru şi cu alte variante de pariere:

  • Cotă 1,53 – „NU marchează ambele”
  • Cotă 1,55 – „Barcelona câştigă la pauză”
  • Cotă 1,58 – „1 pauză / 1 final”
  • Cotă 1,71 – „Barcelona înscrie în ambele reprize”
  • Cotă 1,72 – „Peste 2,5 goluri”

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii